Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Soustředění

19. Leden 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

Program soustředění Lhota nad Rohanovem, https://hotel-rohanov.hotel.cz/:

Na soustředění se akreditovalo několik zajímavých osobností z naší komunity. Po tréninkovém procesu je zajištěn pitný režim, v rámci vylepšení našich služeb i masérka. Během pobytu bude probíhat turnaj ve stolním tenise.

 

Ozvěny ze Lhoty

V sobotu nás večeřelo 15 a to je celkem slušná obsazenost. Kdo chodí pravidelně trénovat a mohl přijet, tak přijel, a určitě nelitoval… :-)

Opět se rekreačním zařízením v nočních hodinách ozývaly již obligátní pokřiky: žerem jako koně, žereme jak psi, jebam tě rus, atd…

 

Pořadí pokerového turnaje:

Jelikož se na turnaj nedostavil poker master M.Špírek, tak pozice mistra byla otevřená. Horkým kandidátem na vítězství byl odvážně soutěživý P.Balos, skončil však před branami semifinále. Do finále se dostal M.Čífka Linhart, který nepodlehl lákavé nabídce dalšího finalisty J.Krýsla o dělbu bulišáků, a tak s ním velké finále, i po krátké pauze na odpočinek, prohrál. 3. místo obsadil skoro státní notář D.Staněk. Turnaj ve stolním tenise nahradil ještě zajímavější turnaj FIFA v playstation. Masérka rozmazala i ten nejzatuhlejší sval, takže super rehabilitace. Děkujeme všem za účast na soustředění a za vzorný přístup.

Sympaťák soustředění: D. sparťan Šperl

V Žichovicích ty soustředění prostě umíme !