Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Kasejovice – S.G. Žichovice 4 : 2 ( 1 : 1 )

28. Duben 2019 | Publikoval | V rubice Stará garda

K dalšímu utkání jsme nastoupili na hřišti oblíbených Kasejovic. Proč toto říkám, protože zápasy těchto mužstev jsou slušné, kamarádské a hlavně bezkontaktní. Toto u některých gard nemůžeme říci. I v tomto duchu jsme sehráli toto utkání. Bohužel na úvod musím říci, že výsledek neodpovídá dění na hřišti. Utkání by slušela remíza, ale ve fotbale se počítají branky a proto jsme prohráli.V prvním poločase jsme hráli dobře, nová stoperská dvojice Petr Lávička (Pišta) a Víťa Dušek domácí k ničemu nepustila. Než domácí zjistili, že se hraje, Láďa Šumpík centroval tak povedeně, že jeho přihrávka skončila v šibenici domácích. Již v 5. min. vedeme 0 : 1. Celý první poločas jsme kvalitně bránili a vytvořili si i několik střeleckých příležitostí, bohužel bez gólového efektu. V poslední minutě první půle Kasejovický útočník špatně trefil míč a jeho střela obloučkem nešťastně skončila za zády našeho gólmana. Je vyrovnáno na 1 : 1.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním vyhrát. Domácí i nástup do druhé půle zaspali a ve 4. min. si Láďa Šumpík zpracoval před jejich brankou rohový kop a bez problémů skóroval. Vedeme 1 : 2. Celou první část druhého poločasu jsme hráli pěkný kombinační fotbal. Bohužel závěr se nám tolik nepovedl. V 21. min. kopali domácí rohový kop, náš gólman si vyběhl pro míč, ale tento mu vypadl z rukavic před prázdnou naší branku. Pro domácí nebyl problém vyrovnat na 2 : 2 . O několik minut později ve 26. min. domácí nevěděli co s míčem a z velkého úhlu vystřelili na bližší tyč naší branky a překvapivě se tento kulatý nesmysl ocitnul za zády našeho gólmana. Prohráváme 2 : 3. K závěrečnému náporu již z naší strany nedošlo z důvodu zranění některých hráčů. Hřiště musel opustil Petr Lávička a domácí poprvé středem naší obrany prošli a svůj náskok navýšili na 4 : 2.

Nejlepší hráči našeho baletu byli Petr Lávička  a Víťa Dušek.

Sestava : Ptáček Roman, Kába Petr, Kubík Zdeněk, Lávička Petr, Dušek Vít, Texler Jiří, Stulík Ladislav, Voříšek Luboš, Pešťák Václav, Šumpík Ladislav, Hlobík Pavel

Příště se sejeme v neděli dne 5. května 2019 v 09.30 hodin v Dlouhé Vsi na turnaji starých gard. Výkop je o půlhodinku později.