Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Žichovice – S.G. Žihobce 1 : 3 ( 0 : 3) rozhodčí Šuba

10. Duben 2019 | Publikoval | V rubice Stará garda

V sobotu 6. dubna 2019 se naše S.G. sešla na domácím hřišti ke svému prvnímu jarnímu utkání. Bohužel po úvodním hvizdu bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, překvapivě hosté z nedalekých Žihobec. K celému dění na hřišti přispěla důležitá skutečnost, že jsme nastoupili pouze v devíti borcích. Než se dostal na plac další hráč Václav Pešťák, bylo to již 0 : 2. Hosté se trefili v 5. min. a ve 13. min. Na poslední čtvrtinu první půle dorazil Martin Novotný a hra se vyrovnala. Přesto ve 27. min. hosté vstřelili třetí branku a bylo to 0 : 3. Až ke konci prvního poločasu jsme začali hrát fotbal a mohli jsme i snížit, kanonýr Bala z pokutového kopu netrefil branku. Do šaten jsme šli za nepříznivého stavu 0 : 3.

Úvod druhého poločasu a vlastně i většina byla v naší režii. Jak byli výborní hosté v prvním poločasu, ve druhém jsme přidali a hráli dobře. Jediné co chybělo naší hře byl střelec. V 62 min. jsme překvapivou střelou Jirky Texlera snížili na 1 :3 a zdálo se, že nebude problém vyrovnat. Střeleckých příležitosti jsme si vypracovali několik, ale stav 1 : 3 zůstal až do konce utkání. Na branku hostí šel sám 2x Láďa Šumpík, Víťa Dušek, velkou šanci měli Jirka Texler a Petr Bala a další. Snad se trefíme příště. Hosté proto zasloužené zvítězili. Nejlepší hráč našeho baletu byl Zdeněk Koryťák.

Sestava: Ptáček Roman, Bala Petr, Kába Petr, Kubík Zdeněk, Kolařík Petr, Pešťák Václav, Koryťák Zdeněk, Texler Jiřík, Šumpík Ladislav, Dušek Vít, Novotný Martin.

Příště se sejdeme v sobotu dne 20. dubna 2019 v 12:30 hod. na hřišti v Žichovicích. Jedeme do Kasejovic, kde je sraz v 13.30 hodin. Výkop je o půlhodinku později.