Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Seznam posil A týmu pro novou sezonu 2019/2020.

2. Červenec 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

Nový sportovní manažer Milan Koželuh přivedl tyto posily:

Karel Krejčí, 27 let – TJ Klatovy
Rozený střelec, který prošel mládeží v Příbrami, zahrál si 3.ligu za Písek,Domažlice,Štechovice, prošel si angažmá v Německu a Rakousku. V současné době je historicky nejlepším divizním střelcem TJ Klatovy, celkem v divizi nastřílel 55 gólů v 89 zápasech.

David Žáček, 28 let- TJ Klatovy
Důrazný, řízný stoper, obranný pilíř každého týmu, kde působil. Odchovanec Příbrami, 2 roky hrál divizi v Rokycanech, odkud přestoupil před 5-ti lety do Klatov.

Tomáš Jůda,31 let – TJ Klatovy
Odchovanec Horažďovic, který zde ještě v dorosteneckém věku okusil i divizi,hrál za Senco Doubravka, je to zkušený univerzální středopolař.

Jiří Motl,21 let – Senco Doubravka
Levonohý ofenzivně laděný hráč je také odchovancem Horažďovic, v mládežnickém věku působil ve Slavii Praha a ve Viktorii Plzeň, následně v SK Petřín,odkud přestoupil na roční angažmá do Senco Doubravka.

Štěpán Říha, 25 let – TJ Blatná
Univerzální kreativní středopolař, prošel mládeží Příbrami. V poslední době hrál Krajský přebor v Jižních Čechách za Čimelice a Blatnou.

Jakub Kozlík, 30 let – TJ Osek
Brankář, který se vrací do známého prostředí po roční pauze. Jakuba není třeba našim fanouškům představovat… v minulé době působil kromě Horažďovic, také v Pačejově a Sedlici.

Novým trenérem je Michal Čadek, 46 let

Aktivní hráčskou kariéru strávil v TJ Blatná. Trenérská angažmá: Blatná, Doubravice,Horažďovice, opět Blatná, Klatovy.

 

Všem přejeme hodně úspěchů a ať se vám u nás líbí !

Zápis je s 2 komentáři