Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SK Starý Plzenec – TJ Žichovice 1:2 (1:1)

13. Srpen 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

Se šesti novými hráči jsme se představili na horké půdě Starého Plzence, ani jsme však netušili, jak bude horká. Domácí vlétl do zápasu s přehnanou agresivitou, která vyvrcholila zraněním T.Jůdy, který musel kvůli silně pohmožděným kolenním vazům již v 16.min. vystřídat. Domácí se ujali vedení, když po TK se ocitl před J.Kozlíkem zcela volný hráč, který hlavou usměrnil míč do sítě. V zbytku poločasu jsme byli lepším týmem, drželi jsme častěji míč na svých kopačkách, vyústěním tlaku a snahy byla gólová dorážka kanonýra I.Butnara.

V druhém poločase tvrdá hra pokračovala, místy to vypadalo ze strany domácích jako hokejové utkání. Ihned po přestávce se v 47.min po breakové situaci zkušeně prosadil další kanonýr v našem dresu a nová posila Karel Krejčí a rozhodl dnešní zápas: 1:2. Další gól mohl přidat, ale pomezní signalizoval ofsajd. Obraz hry se nadále nezměnil, byli jsme lepším týmem. Domácí však mohli vyrovnat, ale brankář J.Kozlík vyrazil gólovou střelu, a tak jsme mohli slavit zasloužené vítězství.

Jsme rádi, že toto utkání máme za sebou, mrzí nás však těžké zranění T.Jůdy,i ostatní hráči si odnesli hodně šrámů, tak věříme, že se dají všichni brzy dohromady.

Branky:J.Bauer-I.Butnaru,K.Krejčí

Sestava:J.Kozlík-L.Černý,D.Žáček,D.Staněk,J.Krýsl-Š.Říha(86.min.K.Brož),T.Jůda(16.min.V.Jech),O.Chalupa,I.Butnaru(90.min.L.Červený),

J.Motl-K.Krejčí(88.min.L.Mourek)

Rozhodčí:M.Vocelka-A.Liškutín,V.Burda, DS:Z.Bartošek

diváci: 60