Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Holýšov – TJ Žichovice 1:2 (0:1)

16. Červen 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do Holýšova jsme cestovali s úkolem získat minimálně bod, abychom se vyhnuli sestupovým barážovým starostem. V úmorném vedru jsme vsadili na jistotu a čekali na breakové příležitosti ke skórování. V 39.min. jsme se dočkali, když utekl za obranu M.Špírek a skvěle naservíroval míč před branku O.Musilovi, který s přehledem dorazil míč z malého vápna do sítě.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, domácí měli více míč v držení na svých kopačkách, ale branku R.Beneše pořádně neohrozili. V 68.min. se do pokutového území vřítil L.Černý, byl faulován a musel být i ošetřen. K míči se postavil tradiční exekutor této disciplíny I.Butnaru a opět se nemýlil. Nervózní domácí hráči měli 4 tutové šance, ale v branku přetavili jenom jednu, v 75.min. pouze korigovali stav utkání V.Šperlem po rychlé breakové situaci na 1:2, na více se již nezmohli a tak jsme mohli slavit důležité vítězství s postupujícím týmem do krajského přeboru.

Tímto zápasem se s námi rozloučili: O.Musil, srdcař-bojovník J.Šimáček a dlouholetý člen TJ a příkladný kapitán týmu Robert Beneš, který u nás strávil dlouhých 11 let!

Všem děkujeme za spolupráci a přejeme hodně úspěchů !

R.Beneš odchází do Volenic, O.Musil odchází do Nezamyslic, J.Šimáček z časových důvodů ukončuje svoji aktivní kariéru.

Od nové sezony také přestupuje M.Hlaváč zpět do Veřechova.

Branky:O.Musil,I.Butnaru z PK

Sestava:R.Beneš-L.Černý,D.Staněk,L.Mourek,K.Brož-P.Rojík,L.Červený(77.min.J.Šimáček)-M.Špírek,O.Chalupa,O.Musil(84.min.M.Mareš)-I.Butnaru

Rozhodčí:M.Volf-F.Šimek,A.Liškutín, DS:P.Komanec

Diváci:200