Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Sokol Kralovice – TJ Žichovice 0:2 (0:2)

24. Srpen 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do dalekých Kralovic jsme jeli se snahou odčinit domácí zaváhání z minulého kola se záložním týmem Rokycan. Od úvodních minut jsme hýřili aktivitou, měli jsme územní převahu a dobře kombinovali. Skóre zápasu se poprvé změnilo již v 6.min., když O.Chalupa si na polovině hřiště vzal míč a už ho nikomu nepůjčil: 0:1. Další šance opět zůstaly nevyužity, skóre zápasu mohlo být v poločase i 0:4. Až konečně začneme proměňovat všechny tutové šance, tak to bude veselejší podívaná. Ve 35.min. na 0:2 navýšil skóre kanonýr I.Butnaru, který využil ideální přihrávky K.Krejčího a šlo se do kabin.

V druhém poločase se obraz hry nezměnil, stále jsme byli lepším mužstvem, vytvářeli jsme si další šance, ale již bez gólového efektu.Náš brankář J.Kozlík dnes moc práce neměl, domácí totiž nevyslali ani jednou přímou střelu na branku. Získali jsme tak zasloužené vítězství,které musíme za týden v neděli od 16.hod. doma potvrdit s Kaznějovem.

Branky:O.Chalupa,I.Butnaru

Nejlepší hráč:celý tým

Sestava:J.Kozlík-L.Černý,D.Žáček,D.Staněk,J.Krýsl-I.Butnaru(73.min.M.Špírek),V.Jech,Š.Říha(84.min.P.Rojík),O.Chalupa(88.min.L.Červený),

J.Motl-K.Krejčí(86.min.V.Hanzlík)

Rozhodčí:J.Šimek-M.Valenta,J.Schneider,DS:J.Hamouz

Diváci:120