Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Sokol Radnice – TJ Žichovice 1:3 (1:1)

28. Říjen 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na dalekou cestu jsme se vydali do Radnice, abychom zde svedli boj o čelo tabulky. Přijeli jsme posíleni o uzdraveného středopolaře P.Čadka, který dal oproti minulému zápasu naší hře pevný řád,větší bojovnost a samozřejmě myšlenku. Přežili jsme bez újmy úvodní drtivý nápor soupeře, vyrovnali hru a místy byli i lepším týmem, paradoxně jsme po rychlém breaku soupeře do otevřené obrany obdrželi branku od Aubrechta. Za 7 minut, tj. v 36.min., se vydal na svůj ofenzivní výlet levý obránce L.Černý, který byl zastaven až v pokutovém území faulem domácího obránce, pokutový kop s jistotou proměnil K.Krejčí: 1:1.

V druhé půli to bylo z naší strany o bojovnosti a větší vůli po vítězství. Velkou šanci po individuální akci J.Motla nezužitkoval zcela volný Š.Říha, ale v 70.min. se již skóre změnilo. Po střele aktivního J.Motla domácí brankář Volák míč pouze vyrazil k D.Staňkovi, který z brankové čáry hlavičkou málem protrhl síť . Pojistku na naše vedení dal hlavou v 78.min.J.Krýsl po přesném centru K.Krejčího. Utkání jsme již dovedli do úspěšného konce, takto se bojuje o vítězství, byl to týmový a zodpovědný výkon celého týmu. Vezeme tak zaslouženou důležitou výhru, která nás posunula na současné 3.místo tabulky.

Branky:K.Krejčí z pen,D.Staněk,J.Krýsl

Nejlepší hráči:P.Čadek,J.Motl

Sestava:J.Kozlík-D.Staněk,D.Žáček,V.Jech,L.Černý-J.Motl,L.Mourek,P.Čadek,J.Krýsl(88.min.P.Rojík)-K.Krejčí(90.min.L.Červený),Š.Říha(84.min.J.Landa)

Rozhodčí:J.Kastl-F.Šimek,J.Hamouz, DS:M.Harmady

Diváci:150