Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – FK Žákava 2:0 (0:0)

5. Listopad 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

První poločas toho moc zajímavého nepřinesl, hrálo se převážně mezi vápny, bez možnosti přímého ohrožení branky. Jediná akce, která stála za zmínku byl gól J.Krýsla, který nebyl uznán pro ofsajd. Hosté pozorně bránili, dobře se pohybovali,hráli zodpovědně dozadu, ale jejich tři útočníci si s naší dobře zformovanou obranou nevěděli rady, stejně tak jako na druhé straně, kdy naše pokusy troskotaly na špatné finální přihrávce, a tak se šlo, celkem logicky, do kabin za stavu 0:0.

Ve druhé polovině zápasu jsme po poločasové promluvě trenéra vlétli na soupeře, zatlačili ho na jeho polovinu, a vytvořili si řadu gólových příležitostí. Skóre zápasu se měnilo poprvé v 63.min., když na hranici pokutového území byl faulován K.Krejčí a penaltový střelec I.Butnaru se nemýlil-1:0. V 75.min.vybojoval skvělým presinkem J.Motl míč pro K.Krejčího, který využil i podklouznutí hostujího brankáře O.Soukupa a bez problému přidal pojistku na naši zaslouženou výhru – 2:0. Můžeme však jen litovat velkého množství neproměněných šancí (J.Motl – břevno,I.Butnaru, K.Krejčí- tyč), pozitivní je alespoň to, že jsme si je proti houževnatému soupeři vytvořili.

Branky:I.Butnaru z pen.,K.Krejčí

Nejlepší hráč:J.Motl,K.Krejčí

Sestava:J.Kozlík-L.Černý,V.Jech(46.min.M.Špírek),D.Žáček,D.Staněk-J.Motl,P.Čadek,Š.Říha(84.min.L.Mourek),J.Krýsl(83.min.P-Rojík)-I.Butnaru,K.Krejčí(89.min.J.Landa)

Rozhodčí:M.Vocelka-V.Čermák,S.Sladký, DS:V.Lešetický

Diváci:100