Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Petřín Plzeň B 2:1 (1:0)

23. Září 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do Žichovic přijel tým, který má na svém kontě nejvíce vstřelených branek,taktika tak tomu byla přizpůsobena již od úvodních minut. Možná jsme však soupeře šokovali, jelikož již v 5.min.O.Chalupa poslal náš tým do vedení a to nám vyhovovalo. Soupeře jsme nepouštěli do breakových situací a více se soustředili na defenzivní činnost. První poločas byl v režii hostů, kteří dokazovali, proč jsou nejlepším ofenzivním týmem v soutěži.

Úvod, tentokráte  druhého poločasu, se nám opět vydařil. Po rychlé akci a přihrávce od I.Butnara technickou střelou k tyči utkání rozhodl v 55.min. Karel Krejčí. Hosté stačili již jen korigovat v 68.min.kanonýrem M.Škardou.Gólovou hlavičku v poslední minutě chytil na štěstí pro nás J.Kozlík. Utkání mělo kvalitu, tempo, z naší strany vyhrála organizovanost a trpělivost nad živelným ofenzivním pojetím hry. Této výhry si určitě vážíme, soupeř byl velmi kvalitní. Příští týden zajíždíme na malé derby do Svéradic.

Sestava:J.Kozlík-L.Černý,D.Žáček,D.Staněk,J.Krýsl(46.min.K.Krejčí)-J.Motl,O.Chalupa,V.Jech,Š.Říha,I.Butnaru(89.min.K.Brož)-M.Špírek

Hráč utkání:D.Žáček,celý tým

Rozhodčí:P.Šiška-G.Bogdan,M.Vocelka

Diváci:155