Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Slavoj Žihle 2:0 (1:0)

22. Duben 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

Kdyby nebylo skvělých zákroků brankáře S.Klase a špatné koncentrace hostujících hráčů v zakončení, nebylo by po prvních 30-ti minutách o co hrát, mohlo totiž svítit na ukazateli skóre výsledek 0:3. Na “kdyby” se však nehraje, a tak jsme se ujali vedení my.I.Butnaru byl stažen v pokutovém území, následovala penalta, kterou bez problémů proměnil sám faulovaný I.Butnaru.

V druhé půli to byl opět souboj hostujících útočníků s našim famózním brankářem, který lapil i nemožné a vytáhl dvě střely ze šibenice brankové konstrukce. Několik šancí jsme si vytvořili i my, přičemž po gólu volala střela do odkryté branky O.Chalupy.Úspěšným střelcem se stal záhy L.Černý, který využil pohotového přiťuknutí V.Jecha a tvrdou umístěnou střelou rozhodl o osudu utkání. Výsledek tohoto veledůležitého utkání jsme si pohlídali.Za bojovný a kolektivní výkon jsme si vítězství zasloužili. Za týden hrajeme opět doma, tentokráte s druhým Staňkovem.

Branky: 37. min.I.Butnaru z pen.,69.min.L.Černý

Nejlepší hráč:S.Klas

Sestava:S.Klas-K.Brož,R.Beneš,L.Mourek,L.Černý-L.Červený(89.min.M.Hlaváč),V.Jech,R.Šiška(88.min.D.Šperl),J.Krýsl,O.Chalupa-I.Butnaru

Rozhodčí:M.Vocelka-M.Valenta,V.Čermák

Diváci:100