Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – LOSINÁ 3 : 0 (3 : 0)

17. Listopad 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

V posledním zápase podzimní části potvrdily Žichovice na domácím trávníku roli favorita a před jarními odvetami přezimují v čele tabulky s pětibodovým náskokem.

První poločas se odehrával zcela v režii domácích a tříbrankové manko bylo pro hosty z Losiné ještě milosrdné. Žichovičtí si od úvodního hvizdu rozhodčího Ulrycha vytvářeli šance jako na běžícím páse a bylo jen otázkou času, kdy se změní skóre v jejich prospěch. Ve dvacáté minutě se konečně prosadil Špírek, který využil nevědomě chtěného přiťuknutí Hlaváče a poprve překonal Kreuzmana v brance Losiné. Vzápětí se dostal po nezištné přihrávce Šišky do stejné střelecké pozice a opět se nemýlil.  Domácí v první půli excelovali a jejich výborný výkon podtrhl po přihrávce Butnara Hlaváč, který zblízka překonal hostujícího gólmana.

Ve druhé půli se odevzdaně působící hosté zlepšili a domácí naopak zhoršili. Výsledkem byl průměrný fotbal s minimem šancí na obou stranách. Přesto mohl Špírek zkompletovat hattrick, ale po přihrávce nejlepšího hráče na hřišti Bálka mířil těsně vedle. Domácí si tak v poklidném tempu došli pro zasloužené vítězství.

Branky:Špírek 2, Hlaváč, rozhodčí Ulrych, diváků 80

Sestava Žichovic: Rojík (80.Doubek) – Mourek, Šinál, Frýzek, Brož – Špírek (70.Štěpán), R.Beneš, Bálek, Šiška, Butnaru – Hlaváč (80.Josef Jiřík)

DOKOPNÁ – SOBOTA 23.11. v 16.00