Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Křimice 2 : 2 (0 : 0) PK 4 : 5

17. Září 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Zápasy s Křimicemi nám v poslední době moc nevycházejí a dnes se nám to podařilo zlomit jen částečně. Velkým nasazením a napadáním jsme eliminovali kombinační vyspělost soupeře a tři body jsme měli na dosah. O naší ztrátě rozhodla poslední střela zápasu, ale výkon jsme rozhodně špatný nepředvedli, to samé platí i pro soupeře.

Od úvodního hvizdu přesného rozhodčího Havránka jsme si vynutili převahu a dostávali se do střeleckých příležitostí. Ty jsme bohužel nevyužívali, protože všechny střely mířily mimo branku hostí. Hosté hrozili z rychlých protiútoků a v závěru poločasu nás zatlačili, ale vyloženou příležitost si nevytvořili.

Po poločase neudržel nervy na uzdě Kovačič a daroval nám půlhodinovou přesilovku. Hosty to však spíše povzbudilo k odvážnějšímu výkonu. Do vedení jsme se však dostali my díky Benediktovi, který se prosadil po rohovém kopu Chalupy. Jedinou chybu naší defenzivy však potrestal Bezdička, který se tváří v tvář Landovi nemýlil. Pět minut před koncem jsme si vzali vedení zpět díky pohotovému zakončení Šišky. V nastaveném čase už byla s prohrou smířena i hostující lavička, nikoli však kanonýr Bezdička. Precizním přímým kopem poslal zápas do penalt. I v těch jsme měli hosty na lopatě, ale nakonec jsme rozstřel do vítězného konce nedotáhli.

Branky: J.Benedikt, R.Šiška – V.Bezdička 2, penalty za Žichovice proměnili R.Šiška, O.Musil, J.Jiřík, J.Beneš, nedali P.Bálek, R.Beneš, J.Šimáček, rozhodčí Havránek, ŽK 5:5, ČK 0:1, diváků 100

Sestava Žichovic:

J. Landa [4.0] P. Bálek [7.0] J. Benedikt [6.0] O. Musil [8.0] J. Jiřík [5.0] ,

M. Špírek [4.0] (67. J. Beneš [4.0] ) , R. Beneš [4.0] O. Chod [7.0] (74. J. Šimáček [4.0] ) ,

O. Chalupa [7.0] (90. M. Linhart [4.0] ) , R. Šiška [6.0] L. Mourek [6.0]