Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Horažďovice st. dorost 3:2 (1:1)

1. Srpen 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Přáteláky

Ve třetím přípravném zápase jsme nastoupili proti horažďovickým dorostencům. Cílem zápasu bylo pořádně si zaběhat, dát už konečně nějaký gól a snažit se hrát fotbal a nikoli kopanou. To se nám, hlavně ve druhém poločase, dařilo.

Horažďovičtí dorostenci se zjevně chtěli ukázat novému trenérovi v dobrém světle a do zápasu vstoupili velmi aktivně. Naší laxnost potrestali krásnou střelou do šibenice. To nás trochu probudilo, ale stále jsme spoléhali spíše na náhodu, než na fotbalové řešení jednotlivých situací. Přesto jsme se dostávali do zakončení, ale nebyli jsme v něm důrazní. Výjimkou byl Václav Hozman, který před poločasem s trochou štěstí vyrovnal. Po přestávce a jsme začali hrát více po zemi. I když bylo v naší hře stále dost nepřesností, dostavila se územní převaha a góly. Zlepšili jsme napadání rozehrávky soupeře a toho využil Šiška k přehození brankáře. Vedení navýšil Brož, který zakončil kombinační akci střelou do poloodkryté branky. Další šance nevyužili především útočníci Hozman a Brož. Horažďovice snížili po zmatcích v obraně lobem přes brankáře Doubka. Ve zbylém čase se na skóre už nic nezměnilo. Zápas ukázal trenéru Mourkovi, jaké má možnosti pro sestavení základní jedenáctky i na čem musíme ještě v tréninku zapracovat. Doufejme, že do týdne se všichni zbaví zdravotních neduhů a na poslední přípravu budeme kopletní.

Sestava: Doubek – Štěpán, Frýzek, Mourek, Piller – Jeřábek, Šiška, Malý, Šumpík – Brož, Hozman (střídali Bala, Kubík, Pavlík)