Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Poříčí – Žichovice 1:1 (0:1)

7. Březen 2011 | Publikoval | V rubice Áčko, Přáteláky

První z přátelských zápasů minulého víkendu se odehrál v pátek v podvečer na umělce ve Strakonicích. Naším soupeřem byl tým jihočeské 1.B třídy z Poříčí. V jeho dresu toho hodně napovídal (a trochu méně naběhal) náš bývalý spoluhráč s východoněmeckými kořeny Harry Harenčák a ve druhé půli hájil jejich branku dlouholetý lídr veškerých žichovických taktických porad, Ruda Němec (o jehož kořenech kvůli jeho zodpovědné práci nemůžeme veřejně mluvit, sorry).

Samotný zápas probíhal v rychlém tempu a šance se střídaly na obou stranách. Díky důsledné přípravě z minulého víkendu splňovala naše hra určité taktické parametry, ale přestože se Jarda a Lukáš hodně snaží, stále je na čem pracovat. Nicméně víme, co chceme hrát, a na tom se dá stavět.  Potěšitelné je viditelné zlepšení mnoha hráčů, na kterých se začíná projevovat náročný tréninkový program a důsledné dodržování životosprávy, méně veselé je postupné zhoršování druhé poloviny týmu, na které se více než trénink začíná projevovat věk. Jistotu v naší brance v prvním poločase překonal jen Hanzlík, který využil nedorozumění v obraně. Ve druhé půli jsme měli soustavnou převahu, kterou korunoval krásným, a svým prvním, a tedy vůbec ne laciným, gólem znovunalezený Tonda Štěpán. Další šance jsme nevyužili ani my, ani jihočeši, am tak utkání skončilo zaslouženou remízou.

Sestava: Sládek- Jeřábek (Piller), Malý, Frýzek, Štěpán – Beneš, Šiška, Chod, Stulík (Bala) – Hozman, Švehla (Šimáček)

PS: Guli, tuším, co v tom je, ale tohle mě už nedělej, TY jsi bývalý reportér prestižního deníku, který svou slibně se rozvíjející novinářskou kariéru utnul jen kvůli zodpovědné službě vlasti, takže dokazuj co umíš nejen v tom blátě, ale i tady!