Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

St.Smolivec – Žichovice 4 : 3 (3 : 2)

27. Srpen 2011 | Publikoval | V rubice Mistráky

K prvnímu utkání v krajské soutěži nastoupily Žichovice bez “dovolenkářů” i hráčů na střídavý start a za stálého deště sehrály smolný zápas. Vždy, když jsme získali převahu a vyrovnali, nebo se dostali do vedení, přišla individuální chyba, která opět posadila do sedla domácí. Nakonec jsme tedy odjeli bez bodů.

Po celý zápas jsme byli lepší v poli, ale nedokázali jsme se dostat častěji do koncovky. V této činnosti nás domácí předčili a i díky tomu brali všechny body, protože na kluzkém terénu byla každá střela nebezpečná. A domácí, zvyklí na své hřiště, to zkoušeli klidně i z poloviny hřiště a díky jejich důrazu ve vápně byly i takové pokusy nebezpečné. My jsme se hlavně ve druhém poločase přizpůsobili domácí hře, ale při nakopávání míčů jsme neměli šanci. V závěru jsme sahali po remíze, ale štěstí se přiklonilo na stranu domácích.

Skóre zápasu bylo jako na houpačce. Domácí vedli 1:0, prohrávali 2:1, ale poločas nakonec opět vyhráli 3:2. Nám se podařilo vyrovnat, ale zápas nakonec rozhodla penalta domácích. Za ty se střelecky prosadili Brejcha, Krejčík, Strejc a nestárnoucí Jarda Voříšek, za nás skórovali oba bratři Benešové a Olda Chod. Zápas s přehledem odřídil rozhodčí Fischer. Z osmdesáti přítomných diváků bylo velké množtví fanoušků Žichovic, kterým tímto děkujeme za podporu, kterou budeme nutně potřebovat i v dalších zápasech.

Slovo trenéra: “Vstřelit tři branky na hřišti nepříjemného soupeře ze Starého Smolivce je dobrý počin, ale tentokrát se nám nedařilo v defenzivě. A to i přesto, že sestava byla postavena s ohledem na styl hry soupeře a s důrazem na defenzivu. Hráčům nelze upřít bojovnost, ale ne všem se dnes podařilo podat optimální a disciplinovaný výkon, takže do dalších zápasů máme na čem pracovat. Děkujeme našim fanouškům za podporu a snad příští týden přidáme k solidnímu výkonu i nějaké body

Sestava: Sládek – Frýzek, Šimáček, Švehla, Brož – R.Beneš, Stulík (80.Jeřábek), Malý, Chod, J.Beneš – Šiška