Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Víkend TJ Žichovice

7. Srpen 2011 | Publikoval | V rubice Aktuality

O prvním srpnovém víkendu vyvrcholila první část přípravy TJ Žichovice, která byla zaměřena převážně na fyzickou zdatnost. Žichovice sehrály dva přípravné zápasy s týmy okresních přeborů s cílem prosadit se nejen herně, ale i střelecky. To se podařilo předřevším v pátečním zápase proti Oseku „B“. V sobotu si hráči Žichovic vytvořili podobné množství šancí jako v pátek, ale zakončení už tolik nevycházelo. Přesto v Hrádku hosté o pouti po dlouhé době vyhráli, když dvakrát otočili skóre v posledních minutách obou poločasů. Většina hráčů si vyzkoušela hru na více postech a trenér Malý tak získal cenné informace o jejich schopnostech adaptace a fyzické odolnosti, protože snad jen s výjimkou druhého poločasu v Hrádku se hrálo ve vysokém tempu.
V pátek 5.8.2011 zároveň proběhla mimořádná valná hromada TJ Žichovice. Novým předsedou byl zvolen Karel Piller, ve výboru kromě něj zasednou Milan Šedivý, Jan Hagara, Karel Brož a Petr Pařízek.
Výsledky přípravných zápasů:
5.8. 2011 Žichovice – Osek „B“ 7 : 2 (3 : 1) Branky: R.Beneš 2, Brož, Stulík, Hlaváč, Švehla, Špírek Sestava: Sládek – Brož, Mourek, Frýzek, Špírek – J.Beneš, Malý, R.Beneš, Chod, Stulík – Hlaváč (Doubek, Švehla, Šiška, Jeřábek, Lampík)
6.8. 2011 Hrádek u Sušice – Žichovice 2 : 3 (2 : 2) Branky: Švehla, Malý, J.Beneš Sestava: Sládek – Štěpán, Šimáček, Frýzek, Brož – R.Beneš, Chod, Malý, Šiška, J.Beneš – Švehla (Jeřábek, Stulík, Špírek, Mourek, Pařízek)