Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Chanovice “B” 2 : 0 ( 2 : 0 )

25. Duben 2011 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Ve velikonočním zápase jsme přivítali na domácím trávníku chanovickou rezervu, ale sváteční atmosféra se na trávník nepřenesla. Celý zápas se odehrával v bojovném duchu a ani jedno družstvo svému soupeři nenechalo nic zadarmo. Od úvodních minut byl na trávníku vidět úporný souboj o každou píď hřiště.

Domácí vstoupili do souboje vlažně a  herně neměli navrh, ale ze třech vyložených možností  v prvním poločase proměnili dvě. V patnácté minutě zabojoval Hozman ve vápně o zdánlivě ztracený míč a od něj odražený balón hlavou usměrnil do sítě Robert Beneš. Druhou gólovou příležitost nevyužil po přiťuknutí Brože Hozman, když v jasné šanci netrefil branku. Poté se  Karel Brož prosadil individuálně a po průniku po levé straně hřiště zavěsil levačkou k protější tyči. Hru hostí dirigoval ze středu pole zkušený Hrach, v obraně pomáhaly další posily z áčka Srb a Kubeček, ale do zakončení se Chanovice dostávali sporadicky. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácích.

Ve druhém poločase se hosté snažili o zkorigování výsledku a domácí jejich snaze většinou bohorovně přihlíželi. Chanovice však potvrdily svoji nemohoucnost v zakončení, a tak se i ve druhém poločase rodili šance spíše před brankou hostí. Robert Beneš v několika šancích netrefil branku a po nejfotbalovější akci zápasu se po souhře bratří Benešů a uvolnění Brože netrefil do odkryté branky Šimáček. Po další příležitosti domácích trefil Šiška pouze tyč hostující branky, a tak se skóre již dále nezměnilo. Žichovicím tak stačil k zisku tří bodů jen podprůměrný výkon, který s výhledem nejenom na příští sezónu může být jen výrazným varováním.

Slovo trenéra: Odehráli jsme podobný zápas jako minulý týden, tentokráte byl soupeř více technicky vybaven a to nám vyhovovalo. Škoda několika dalších neproměněných šancí, hosté si nevytvořili žádnou brankovou příležitost a tak jsme naší trpělivou hrou získali další důležité vítězství. Nyní nás čeká zápas jara s Luby B a tak věřím, že všichni dají do zápasu vše a podřídí tomu i předzápasovou přípravu.

Branky: 15. Beneš Robert, 35. Brož Karel  Rozhodčí Lažánek, diváků 120

Sestava: Sládek – Jeřábek (70. Piller), Mourek, Frýzek, Štěpán – Beneš J. (80.Stulík), Šiška, Šimáček (85. Šumpík), Brož – Hozman (85. Bala), R. Beneš

Zápis je s jedním komentářem