Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Dlouhá Ves 3:3 (2:2)

9. Březen 2011 | Publikoval | V rubice Přáteláky

Náš druhý víkendový zápas nenabídl tak kvalitní fotbal jako páteční zápas s Poříčím. Hlavní příčinou byl přírodní terén na žichovickém hřišti, který po zimním spánku poměrně výrazně ovlivňoval kontrolu míče a kombinaci. Přesto se hrál rychlý a důrazný fotbal s mnoha rušnými situacemi před oběma brankami. V prvním poločase jsme většinu času měli míč na svých kopačkách, ale přesto jsme záhy prohrávali 0:2. Hosté se prosadili důrazným zakončením po centrovaných přihrávkách z křídelních prostorů, respektive od rohového praporku. Snížení přinesla rychlá akce po pravé straně. Láďa “Páv” našel Benyho Juniora a jeho odražený centr dorazil do brány s neuvěřitelným přehledem a s využitím svých zkušeností a perfektního periferního vidění Šiška. V nastaveném čase využil Šiška svého skvělého pohybu a precizní kopací techniky a jeho pobídky využil k vyrovnání Olda “cokurvadělámvokresnímpřeboru” Chod.

Druhý poločas byl v porovnání s prvním poměrně rozháraný a hra postrádala tempo a spád. Početnou skupinu fanoušků však potěšil Jarda Malý excelentně provedeným přímým kopem a po jeho ráně do šibenice domácí vedli. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Situace mi bohužel unikla, za což se omlouvám, ale podle očitých svědků lze vinit hlavně míč, který kupodivu skáče. Do konce zápasu se již nic podstatného nestalo a měření sil týmů z vrcholu okresního přeboru a spodku 1 B.třídy tak skončilo spravedlivou remízou.

Sestava domácích: Sládek – Jeřábek, Malý, Frýzek (Švehla), Štěpán (Piller) – Stulík (Lamprd), Šiška (Mourek), Chod (Šimáček), Beneš J. – Beneš R., Hozman

Zápis je s jedním komentářem