Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Sušice “B” 3:1 (2:0)

19. Červen 2011 | Publikoval | V rubice Mistráky

Při loučení s úspěšnou sezónou jsme se doma střetli se zálohou Sušice. Zápas se odehrával za neustálého deště, což místy ovlivňovalo kvalitu hry. Celkově se však jednalo o kvalitní zápas, který jsme zaslouženě vyhráli.

Do zápasu lépe vstoupili hosté a v prvních deseti minutách nás musel dvakrát zachraňovat Sládek. Poté jsme si zvykli na těžký terén a oproti minulému týdnu výrazně pozměněnou sestavu a začali na hřišti dominovat. Jako první se prosadil Pilous, který dorazil střelu Václava Hozmana, a jesličkami tak potupil gólmana soupeře. Ještě před přestávkou doslova dotlačil míč do sítě po rohovém kopu Fery Švehla. Pak se projel louží a o poločase musel střídat.

Ve druhé půli se hosté snažili zkorigovat výsledek a po hodině hry překonali střídajícího Doubka v naší brance, když přesně zakončili rychlý protiútok. I my jsme měli spoustu šancí, ale ujala se jediná střela Radima Šišky z přímého kopu. Ale s posledním hvizdem rozhodčího Koury náročný víkend zdaleka nekončil…

Slovo trenéra: Do posledního zápasu jsme nastoupili po náročné páteční oslavě, ale na výkonu to nebylo znát. V základní sestavě bylo proti minulému úspěšnému kolu 6 změn !  Nastoupivší domácí borci ( někteří s velkým sebezapřením ) určitě nezklamali a tak jsme zaslouženě vyhráli.  Potěšující byl návrat Oldy a také velmi atraktivní výkon tvrďáka Feryho, životní gól Pilouse a spolehlivý výkon Máry. Bohužel se na hřiště neobjevil Bob Beneš, jelikož byl před zápasem velmi přemotivovaný, nervózně nedočkavý a tak jsem nechtěl riskovat, aby přelomil např. nohou tyčku….. Děkuji všem za krásný rok a úspěšnou spolupráci ! Přeji novému trenérskému duu hodně úspěchů a trpělivosti do nového soutěžního ročníku, ať se nám všem daří !

Branky: 32. Piller Karel, 40. Švehla František , 74. Šiška Radim – 63. Fuchs T.. Rozhodčí Koura, ŽK 2 : 2, Diváků 70.

Sestava: Sládek (45. Doubek) – Jeřábek, Švehla (45.Brož), Mourek, Špírek – Šimáček (65. Štěpán), Šiška, Chod, Stulík – Piller (70. Beneš J.), Hozman