Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

DLOUHÁ VES – ŽICHOVICE 7 : 1 (3 : 1).

5. Listopad 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do dalšího derby vstupovali soupeři v naprosto odlišném rozpoložení, zatímco domácí jsou v pohodě, my se trápíme. Tato situace se projevila i na hřišti, a to od první do poslední minuty. Sice nám nechyběla bojovnost, ale to na výborné domácí nemohlo stačit. Pokud se k tomu připočte 80. minutové oslabení, byl výsledek bohužel jasný a nepomohl ani návrat Malého a Švehly do základní sestavy.

Než jsme se na hřišti stačili rozkoukat a pousmát se nad proroctvím místních fandů o desítce v naší síti, prohrávali jsme 0:1. Pláteník na rozdíl od Špírka udělal při rohu domácích dva kroky dopředu a osamocen hlavičkoval pod břevno. O pět minut později Frýzek přihrál Barborkovi, který podklouznul a rychlí domácí toho využili. Povedené odpoledne dokonal Barbie o pět minut později, kdy se nechal naprosto neuvěřitelně vyloučit. Tato situace nám paradoxně prospěla a po zbytek poločasu jsme i v oslabení měli mírnou převahu. Nebezpeční byli především Jiřík a R.Beneš. Hanzovu střelu nejdříve Hanzl vyrazil, ale ve dvacáté minutě si na jeho centr naběhl R.Beneš a hlavou snížil. V této fázi se zápas rozhodoval a bohužel se zlomil v náš neprospěch. Dezorientovaný obránce domácích si srazil míč do vlastní branky, ale před dobíhajícím Jiříkem ho stačil z čáry odkopnout. Skórovali naopak domácí. Na přesný pas Hubeného za obranu si naběhl opět Páleník, přetlačil Polana a překonal i Sládka. Do kabin jsme tak šli v oslabení a s dvoubrankovým mankem.

Naše odhodlání s výsledkem něco udělat trvalo asi čtvrt hodiny. O naději na zvrat nás připravily zbytečné ztráty míče na útočné polovině a smrtící protiútoky Dlouhé Vsi do oslabené a rozhozené obrany. Od čtvrté branky v naší síti bylo rozhodnuto. My jsme se snažili alespoň o korigování výsledku, ale opak byl pravdou a domácí přidali další tři góly jako přes kopírák. Naše situace v tabulce se tak stala kritickou, ale věřím, že ve zbývajích třech zápasech proti silným soupeřům (Pačejov, Měčín, Mochtín) ukážeme, že jsme fotbal hrát úplně nezapomněli.

Děkujeme našim fanouškům za cestu, kterou za námi vážili, domácím za dobrou atmosféru a Tomáši Frýdovi (viz spodní obrázek) za to, že i ty, kteří o tom pochybovali, přesvědčil o své úrovni.

Sestava Žichovic: Sládek 3 – Špírek 5, Frýzek 4, Barborka 5, Švehla 3, Polan 4 ( Brož 3)- Šiška 4, Malý 4, Štěpán 4 – Jiřík 3, R.Beneš 3