Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

LOSINÁ – ŽICHOVICE 6 : 0 (0 : 0)

21. Říjen 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

V Losiné jsme opět neuspěli a stejně jako loni po vyrovnaném poločase odjeli s potupnou šestkou. Stále se potýkáme s problémy se sestavou, i dnes během zápasu odstoupili zranění Barborka a Piller, ale ani to neomlouvá náš výkon.

V prvním poločase se v Losiné hrála kopaná. Hra byla rozkouskovaná a plná dlouhých nákopů a osobních soubojů, šancí a pěkných akcí bylo na obou stranách poskrovnu. Domácí v jediné větší šanci trefili tyč, na druhé straně zahodili náznaky šancí Špírek a Polan, Robert Beneš těsně před poločasem těsně minul pravou tyč domácí branky.

Ve druhém poločase jsme se snažili více kombinovat a dostat míč na zem, což se nám poměrně dařilo, ale naprosto jsme propadli v zodpovědném bránění a důslednosti. Zápas tak byl v šedesáté minutě za stavu 3:0 prakticky rozhodnut. Po příchodu Jardy Malého jsme se ještě pokusili se zápasem něco udělat a vstřelit alespoň čestný úspěch, ale místo toho jsme opět chybovali a své šance neproměnili. Skóre tak i díky dvěma přísným penaltám narostlo do ostudné výše.

Nám nezbývá než se psychicky oklepat, dobře potrénovat a v posledních čtyřech kolech získat deset bodů. Na psychice jsme začali pracovat hned po zápase a doufám, že se to projeví již v příštích trénincích a zápasech.

Sestava Žichovic: Čakrt 3 – Piller 3 (80. Šumpík), Frýzek 2, Mourek 4 (60.Malý 2), Barborka 3 (15. Tuček 2), Štěpán 4 – R.Beneš 4, Šiška 4, Polan 3 – Jiřík 2, Špírek 4

PRO ZÁJEMCE:

Jak to viděl Guru