Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

MĚČÍN – ŽICHOVICE 4 : 1 (2 : 0)

17. Listopad 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

V Měčíně se nám příliš nedaří a ani dnes jsme tam na body nedosáhli. Domácí začali aktivně, ale nám se podařilo otupit jejich úvodní tlak a postupně získat převahu. Paradoxně jsme v té chvíli po chybě brankáře inkasovali. Zápas se lámal ve druhé části prvního poločasu. Jiříkovu hlavičku vyhlavičkoval z prázdné branky obránce domácích, brankář zlikvidoval gólovky Beneše a Špírka, Švehla v jasné šanci těsně minul a v dobré příležitosti si v zakončení překáželi Brož a Špírek. Místo vyrovnání přišla nepřesná zpětná přihrávka Švehly a druhý laciný gól Čejky. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a odměnou byl gól Švehly. Vrhli jsme síly do útoku ve snaze vyrovnat, ale domácí nás trestali z protiútoků. Nebýt Sládka v brance, mohli jsme prohrát i vyšším rozdílem. Když to nejde, tak to prostě nejde. Poslední šanci na napravení reputace budeme mít příští sobotu doma proti Mochtínu.

Sestava: Sládek – Šiška, Mourek ( 65. min. Tuček), Jiřík, Barborka, Štěpán (75. min. Šumpík) – Brož, Beneš R., Polan – Špírek, Švehla

Branky: Čejka 3, Němec – Švehla, ŽK: 3:1,  90 diváků, utkání výborně řídil M.Konig

Slovo trenéra: Celý zápas jsme byli lepším týmem, měli jsme více ze hry, paradoxně jsme opět prohráli. Stále nás trápí koncovka a lacinné branky, to je už ale ohraná písnička.  Všem hráčům chci poděkovat za nasazení, bojovnost a touhu se o výsledek poprat do poslední minuty. Teď nám nezbývá nic jiného než ten samý přístup zopakovat v posledním  domácím utkání s Mochtínem a chtít se důstojně rozloučit z ne příliš povedenou podzimní částí této sezony.