Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Pačejov – Žichovice 1 : 2 (0 : 1)

15. Duben 2012 | Publikoval | V rubice Áčko

V derby v Pačejově nemohl trenér Malý počítat z různých důvodů se Špírkem, Švehlou, Jeřábkem, Pařízkem a Pillerem. Přesto hosté zápas přinejmenším výsledkově zvládli a dále se drží v popředí tabulky.

Žichovice proměnily v gól hned první akci zápasu, Mourkův nákop prodloužil Honza Beneš na svého bratra Roberta, který se levačkou nemýlil, 0:1. Hosté po brzkém vedení upustili od aktivní hry, nedařila se jim kombinace a domácí si získali převahu. V té době podržel hosty brankář Doubek, který vyrazil gólovou střelu Ticháčka. Žichovice dohrály poločas v útlumu a byly rády za jednobrankové vedení.

Po poločase se hra zelenobílých tradičně zlepšila, ale paradoxně mohli vyrovnat domácí. Mrázek však v jasné šanci minul branku. Poté se dvakrát zatřáslo domácí břevno po střelách R.Beneše a Malého. Poté se znovu prosadil Robert Beneš a totožnou brankou zvýšil na 2:0 pro hosty. Závěr zápasu zdramatizoval vydařenou střelou domácí Klásek, ale hosté již své vítězství uhájili.

Branky: Klásek – R. Beneš 2, diváků 130 (z toho polovina přála hostům), rozhodčí Pašek, ŽK 1:2

Sestava Žichovic: Doubek – Brož, Mourek, Frýzek, Štěpán – Šiška, Malý, Barborka( 80.Hozman), R.Beneš (70.Polan) – J.Beneš (75.Stulík), Jiřík