Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Před sezónou

22. Březen 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

Tento týden finišuje příprava týmů okresních soutěží a 1.B tříd na mistrovské zápasy jarní části sezóny. Výjimkou není ani družstvo TJ Žichovice, které přezimovalo v tabulce 1.B třídy skupiny B na pátém místě.

Zimní příprava probíhala podle plánu a během dvou měsíců toho hráči zvládli opravdu hodně. Tradiční drill byl zpestřen běžkařským víkendem, hokejovým zápasem, halovými tréninky, lekcemi spinningu a zumby, dvěma kratšími soustředěními a mnoha dalšími takticko-kulturními zážitky. Většina hráčů prokázala dobrou tréninkovou morálku a do jarních odvet tak vstupujeme s devatenáctičlenným kádrem, z něhož pouze dva hráči potřebují dohnat výraznější tréninkové manko. V rámci přípravy jsme sehráli sedm přípravných zápasů s bilancí 2 výhry, 1 remíza, 4 prohry. Především zápasy s rakouským St.Martinem měly svou kvalitu.

Kádr se oproti podzimu změnil pouze minimálně. Svými výkony si o místo v kádru Horažďovic řekl Olda Chod. Jsme rádi, že se mu daří a přejeme mu úspěch i v týmu krajského přeboru, kam se po mnoha letech vrací na půlroční hostování. Opačným směrem míří na stejně dlouhé hostování Jan Jiřík, který u nás na podzim odehrál několik zápasů na střídavý start. Horažďovickým dorostencům bude formou střídavého startu pomáhat Tonda Štěpán, se kterým však počítáme i pro náš tým. Na střídavý start z Malého Boru přichází bojovat o místo v sestavě Václav Hozman. Z Velkých Hydčic se podařilo na půlroční hostování získat Ondřeje Barborku, opačným směrem míří Jirka Šimáček, kterého omezuje časově náročné zaměstnání. Hostování ze Sušice se podařilo prodloužit Marku Špírkovi, z Nezamyslic u nás dále hostuje Josef Jeřábek. Oproti podzimu u nás nepokračuje Jaromír Hlaváč z Veřechova.  Hrajícím trenérem zůstává Jaroslav Malý, novým vedoucím družstva se stal Václav Klement.

Sestavu tak tvoří brankáři Doubek a Sládek, obránci Frýzek, Brož, Jeřábek, Mourek, Štěpán, Švehla, záložníci Stulík, Pařízek, Malý, Barborka, Beneš J., Šiška, útočníci Beneš R., Hozman, Jiřík, Špírek a Piller.

Našim cílem pro jarní část sezóny je přilákat na naše zápasy co nejvíce fanoušků, mít nejlépe třináct důvodů k oslavě vítězství a umístit se v horní polovině tabulky.

Zpravodaj k prvnímu zápasu k nahlédnutí ZDE.