Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Přeštice B – Žichovice 4 : 1 (1 : 0)

13. Květen 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do Přeštic jsme přijeli bez osmi zraněných či nemocných hráčů, z nichž minimálně polovina by byla v základní sestavě (Jiřík, J.Beneš, Barborka, Špírek). Přesto jme nastoupili s cílem bojovat a bodovat, ale nakonec jsme posíleným domácím cestu za dalším vítězstvím příliš nezkomplikovali.

V úvodu jsme často se štěstím přežili několik nebezpečných závarů před brankou Sládka. Poté jsme se začali dostávat na dostřel přeštické branky, ale střely z dálky domácího gólmana moc neohrožovaly.  V době, kdy se hra v poli vyrovnala, přišla klasická akce domácích, tedy dlouhý pas do křídla a centr před branku. Přestože už to byla asi desátá akce jako přes kopírák, my jsme ji opět neubránili a domácí nás tentokrát potrestali, i když s pomocí nešťastně tečujícího Frýzka.

Náš katastrofální vstup do druhého poločasu vyvrcholil v desetiminutovce mezi 55 a 65. minutou. Domácí nás potrestali gólem ze situace, která se dala posoudit jako postavení mimo hru, po rohu a opět po cetru z pravé strany, rychle zvýšili na 4:0 a bylo po zápase. S tím už nic nesvedl ani trenérský mág na lavičce Žichovic Olda Chod, pro kterého se tak trenérská premiéra stala zároveň derniérou. Až za tohoto stavu jsme začali hrát a vytvořili si tři čisté gólové příležitosti, ale ani Malý, ani dvakrát Švehla je neproměnili. Ten si trochu spravil chuť až hlavičkou v poslední minutě, ale jeho gól už výsledek jen kosmeticky upravil.  Spadli tak tvrdě na zem a až teď, když se nedaří, se ukáže naše opravdová síla. Teda alespoň doufám.

Branky: vlastní, Haimrle, Švarc, Zoubek – Švehla, ŽK: 0-1, rozhodčí Kvasnička

Sestava Žichovic: Sládek – Brož, Mourek, Frýzek, Štěpán – Jeřábek (46.Pařízek), Šiška, Malý, Polan – R.Beneš, Švehla