Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Přípravné zápasy

21. Červenec 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

20.7.2012 BUDĚTICE – ŽICHOVICE 0 : 5 (0 : 4)

V prvním přátelském zápase ještě před oficiálním startem přípravy jsme v Rabí nastoupili proti nově se tvořícímu týmu Budětic. Soupeř s několika hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží byl zdatným soupeřem, paradoxně byl jeho výkon lepší v první půli, kdy inkasoval čtyřikrát.

Sestava Žichovic: Sládek – Jeřábek, Mourek (Piller), Štěpán – J.Beneš (Brož), Malý, Šiška, Polan – Špírek, Jiřík (Pařízek), R.Beneš

Branky: Beneš R 2, Jiřík 2, Polan

25.7.2012 ŽICHOVICE – BĚLČICE 6 : 0 (2 : 0)

V další přípravě jsme narazili na tradičního soupeře z jižních Čech, se kterým jsme zatím většinou prohrávali. I tento zápas se mohl vyvíjet jinak, kdyby hosté proměnili své šance v úvodu zápasu. Pak jsme se však výrazně zlepšili a zápas dovedli k jasnému vítězství.

Sestava Žichovic: Sládek – Brož, Frýzek, Barborka, Štěpán – J.Beneš (Messi), Šiška, Malý, Polan (Ballack) – Jiřík, R.Beneš

Branky: Beneš R 4, Jiřík, Polan

29.7.2012 KASEJOVICE – ŽICHOVICE 2 : 4 (1 : 1)

O kasejovické pouti jsme se proti dobře hrajícím domácím dlouho trápili a naše hra nebyla dobrá. O vítězství rozhodli bratři Benešové až v závěrečné půlhodině, kdy se naše sestava už vůbec nepodobala té zahajovací.

Sestava Žichovic: Doubek – Jeřábek, Mourek, Frýzek – J.Beneš, Šiška, Malý, Polan – Špírek, Jiřík, R.Beneš (hokejově střídali Sládek, Brož, Štěpán, Piller, Šedivý, Messi, Ballack)

Branky: Beneš R. 2, Beneš J. 2

1.8. 2012 MALÝ BOR – ŽICHOVICE 1 : 7 (1 : 3)

V dalším tréninkovém zápase jsme na maloborském hřišti prohrávali, ale Robert Beneš odpověděl střelou z poloviny hřiště. Domácí ještě v průběhu zápasu trefili dvakrát břevno, ale na hře i výsledku se nakonec projevil hlavně kondiční rozdíl mezi mužstvy 1.B třídy a III. třídy.

Sestava Žichovic: Sládek (Doubek) – Štěpán, Mourek (Messi), Barborka, Frýzek (Šedivý)  - Brož, Šiška, Malý (Ballack), J.Beneš – Špírek, R.Beneš

Branky: R.Beneš 5, Špírek, Šedivý

8.8. 2012 HRÁDEK U SUŠICE – ŽICHOVICE 1 : 3  (1 : 2)

Předposlední přípravný zápas jsme sehráli v Hrádku, pro který to byla generálka na sobotní vstup do Okresního přeboru. Nastoupili jsme bez několika zraněných hráčů a také bez Pařízka a Jeřábka, kteří odešli za větším herním vytížením. První z nich do Budětic, druhý do Nezamyslic, kam ho na Junior start doprovodí další náš hráč Štěpán. Samotný zápas jsme měli po celých devadesát minut pod kontrolou a zaslouženě ho dovedli do vítězného konce. Poprvé se za náš tým trefil mladý německý záložník s přezdívkou Messi, který s námi společně se starším bratrem (Ballack) absolovuje letní přípravu.

Sestava Žichovic: Sládek – Frýzek, Šedivý, Barborka (Messi), Štěpán (Ballack) – Brož, Šiška, Malý, Polan – J.Beneš, Špírek

Branky: J.Beneš, Štěpán, Messi

15.8.2012  HORAŽĎOVICE – ŽICHOVICE  6 : 0 (2 : 0)

Ve vloženém přípravném zápase jsme na soupeře nestačili a zaslouženě prohráli. Rozdíl ve skóre však nemusel být tak vysoký, kdyby některou ze svých možností proměnil v gól Karel Brož či další.

Sestava Žichovic: Sládek - Frýzek, Šedivý, Barborka , Štěpán – Brož, Šiška, Malý, R.Beneš (Jeřábek) – Jiřík, Špírek

17.8. 2012  ŽICHOVICE – KLADRUBY  3 : 2 (1 : 1)

Generálka na start sezóny se nám příliž nevydařila. Zčásti byla na vině únava ze středečního zápasu a zčásti velmi tvrdě hrající jihočeši. Vyhráli jsme, ale po nejhorším výkonu ze všech přípravných zápasů a navíc jsme přišli o Honzu Beneše, který po jednom zákroku soupeře putoval rovnou na chirurgickou ambulanci.

Sestava Žichovic: Sládek – Frýzek, Mourek, Jiřík, Piller – J.Beneš, Malý, Barborka (Šiška), Brož – Špírek, R.Beneš

Branky: R.Beneš, Brož, Jiřík