Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ST.SMOLIVEC – ŽICHOVICE 3 : 1 (1 : 0)

17. Září 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na specifickém hřišti ve St.Smolivci jsme sehráli zápas, který se podobal tomu loňskému jako vejce vejci. I tentokrát jsme byli herně lepší než domácí a i tentokrát jsme odjeli bez bodu. Ó, jak je fotbal někdy krutý.

V prvním poločase se nám příliš nedařilo plnit taktické pokyny trenéra Cimrhanzla. I přesto jsme se dostali do nejméně čtyřech gólových situací. Proti R.Benešovi a Jiříkovi se vyznamenal brankář domácích, Polan a Špírek bohužel branku minuli. Do vedení se tak dostali domácí, kteří využili naší ztráty míče ve středu hřiště a průnik do otevřené obrany zakončil Rus střelou k tyči.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním výsledek otočit. Vyrovnat se podařilo R.Benešovi, který zúročil přesnou přihrávku Špírka za obranu. Vzápětí jsme však inkasovali po dlouhém autu domácích a nedůrazu v malém vápně. Opět jsme vrhli síly do útoku, ale domácí hrozili z mnoha standartních situací. Po jedné z nich k údivu všech zúčastněných odpískal rozhodčí nikoli faul na brankáře Sládka, ale penaltu proti nám za údajnou ruku Jiříka. Ten navíc dostal druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Po důrazné domluvě trefil z penalty Voříšek sportovně tyč. Smolivec se však do dvoubrankového vedení dostal. Identickou situaci po dlouhém autu Strejce zužitkovali domácí tentokrát hlavou. My jsme měli šance zápas zdramatizovat i v deseti, kdy jsme konečně začali hrát to, co po nás trenér chtěl. Ale nebylo nám přáno. Beneše a Polana vychytal výborný brankář domácích, Štěpán trefil tyč a v několika závarech jsme nebyli dostatečně důrazní. Za chyby se platí a proto jsme odjeli bez bodu.

Branky|: Rus 2, Stour – R.Beneš, diváků 60, rozhodčí Čech, žk 3:4, čk 0:1

Sestava Žichovic: Sládek 4 – Štěpán 2, Frýzek 2, Mourek 3 (Barborka 2), Piller 3 – Polan 3, Šiška 3, Jiřík 3, Brož 3 – R.Beneš 3, Špírek 4