Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Strážov – Žichovice 1 : 1 (1 : 0) na PK 4:1

29. Duben 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

V dalším mistrovském zápase jsme se představili na půdě Strážova. Nepodařilo se nám navázat na výkon z minulého kola a po zásluze jsme získali pouze bod. Nevyužili jsme tak šanci dostat se na čelo tabulky, ale není všem dnům konec.

Vyčkávací taktika hostů se pro první poločas neukázala jako účinná a během prvních 45 minut se na trávníku odehrávala nezáživná podívaná, která nemohla diváky uspokojit. Žichovice si sice vytvořily několik nadějných střeleckých pozic, ale většinou chyběla finální přihrávka, nebo se domácím podařilo střely zblokovat, jako to bylo v případě šance Honzy Beneše. Domácí hráli jednoduchý fotbal a snažili se těžit z dlouhých nákopů a standartních situací. Po jedné z nich těsně před poločasem neuhlídal hostující kapitán Frýzek domácího kapitána Mayera a domácí šli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Po domluvě trenéra Malého se hra hostů ve druhém poločase výrazně zlepšila a nasazení již odpovídalo krajské soutěži. Žichovice však selhaly v zakončení. Z mnoha příležitostí skončila v brance Javorského pouze střela Šišky z velkého úhlu. Žichovice si tak na jaře popáté vyzkoušely dovednostní soutěž, ale tentokrát neuspěly kvůli selhání Šišky a Malého. Domácí tak brali bod navíc.

Sestava Žichovic: Sládek – Špírek, Mourek, Barborka, Frýzek, Brož – Šiška, Malý, R.Beneš – Jiřík (70.Polan), J.Beneš

Zápis je s 2 komentáři