Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Švihov – Žichovice 2 : 1 (1 : 0)

11. Červen 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

Naše poslední výsledky jsou tragické a nic na tom nezměnil ani zápas ve Švihově. Ten si díky vítězství uchoval naději na udržení v soutěži, nám k nápravě reputace zbývá poslední zápas.

V bojovném zápase jsme přečkali úvodní nápor domácích i díky dobrým zákrokům brankáře a postupně se dostávali na dostřel domácí branky, ale útočníci opět nevyužili několik šancí, tentokrát především dobře hrající Špírek, a domácí nás potrestali gólem do šatny, kdy jsme nepokryli hlavičkujícího Brože.

Ve druhé půli jsme se snažili o vyrovnání, několikrát přeskupili řady, ale chyběl nám klid v předfinální fázi, takže jsme se do šancí příliž nedostávali. Výjimkou byla rychlá akce Brože, kterého však vychytal domácí brankář. Domácí podnikali protiútoky a jeden z nich prřoměnil Špatenka, který přeloboval bezmocného Sládka. Vzápětí jsme snížili, když se po dlouhé době prosadil Robert Beneš. Na vyrovnání jsme však i přes závěrečný tlak nedosáhli.

Zároveň bych chtěl ještě jednou poblahopřát oslavencům Láďovi Stulíkovi, Štěpánu Doubkovi a Milanu Šedivému. Díky nim se referát ze sobotního zápasu trochu opozdil.

Slovo trenéra: Opět jsme odehráli smolný zápas, když jsme dostali opět po zbytečné chybě v obraně gól do šatny. Celý zápas jsme působili fotbalovějším dojmem a měli jsme i více brankových příležitostí. Výkon našeho mužstva má však vzrůstající tendenci a věřím, že se to ukáže v posledním zápase sezóny s Mochtínem, kdy už konečně budeme bodovat.

Sestava Žichovic: Sládek – J.Beneš (8. Jeřábek, 80. Stulík), Jiřík, Barborka (65.Švehla), Frýzek – Brož, Šiška, Malý, Polan – Špírek, R.Beneš