Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŠVIHOV – ŽICHOVICE 4 : 8 (3 : 3)

1. Září 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ve Švihově se odehrál divoký zápas, ve kterém nakonec proti omlazenému týmu domácích dominovali hosté, přestože do zápasu nastoupili bez J.Beneše, Polana, Švehly, Šedivého a Pillera.

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, kteří se chtěli fanouškům revanšovat za debakl z prvního kola, kdy v Žákavé prohráli 7:0. V desáté minutě po nedůslednostech v obraně Žichovic vedli 2:0 a měli nakročeno k vítězství. Po snížení Roberta Beneše šli domácí po standartní situaci znovu do dvoubrankového vedení. Hosté vzápětí korigovali, když po křídelním průniku Štěpána doklepával do prázdné branky opět Robert Beneš. Do přestávky hosté stihli vyrovnat. Rychlou akci zakončil po přihrávce Špírka Šiška střelou do šibenice. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 3:3.

Druhý poločas vyšel hostům náramně a během dvaceti minut definitivně rozhodli o osudu utkání. Nejdříve se po rohovém kopu Malého prosadil hlavou Jiřík, 3:4. Následovala nevídaná pumelice z levé nohy Tondy Štěpána, 3:5. Po rozehraném rohovém kopu trefil šibenici pro změnu Marek Špírek, 3:6. Krásný centr R.Beneše uklidil hlavou k tyči Brož, 3:7. Důrazu Honzy Jiříka v malém vápně využívá znovu Karel Brož střelou do odkryté branky, 3:8. Poté Žichovice umožnili domácím korigující gól, ale po výborném druhém poločase zaslouženě slavili první vítězství v nové sezóně.

Branky Žichovic: R.Beneš 2, Brož 2, Šiška, Jiřík, Štěpán, Špírek

Sestava Žichovic: Sládek 3- Frýzek 2, Mourek 2, Barborka 2, Jiřík 1, Štěpán 1 – Brož 2, Malý 3(Bala), Šiška 3 – R.Beneš 1, Špírek 1