Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – BLOVICE 1 : 0 (1 : 0)

14. Říjen 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

K mnoha dlouhodobě zraněným přibyli před dnešním zápasem Brož a Piller, takže nás opět bylo tak akorát. Zápas s Blovicemi, které před rokem hrály “A” třídu, byl pro nás velmi důležitý, protože v případě neúspěchu bychom se propadli na chvost tabulky. I přes improvizované sestavy jsme v předchozích sedmi kolech byli šestkrát herně lepší, ale vytěžili jsme z této převahy jen 7 bodů. Dnes jsme nebyli lepší, rezignovali jsme na kombinační hru a jedinou naší devizou byla bojovnost, ale právě tento přístup rozhodl.

Blovice měly gólovou příležitost již v prvních minutách, ale Žežula z malého vápna přestřelil. Hosté se však vzápětí trefili do vlastní branky, když nešťastný odkop bránícího hráče skončil za zády překvapeného brankáře Blovic. Do přestávky se domácí diváci rozehřáli jen výjimečně. Většinou za to mohl Marek Špírek na hrotu a netradičně Lukáš Mourek v záloze.  Špírek nejdříve tradičně zahodil samostatný nájezd na brankáře střelou 3,5 metru vedle a poté levačkou z vápna minul jen těsně. Mourek rozehrál několik nebezpečných akcí, tu nejpovedenější jen těsně nezakončil Tuček. Hosté hrozili jen ze standartních situací, po rohu se dostal k zakončení Loula a těsně minul.

Ve druhém poločase se nám “dařilo” držet míč ještě méně než v první části, ale Blovice svou kvalitu nepotvrdily a v zakončení stroskotávaly na famózním Čakrtovi. Ten, jednou i s pomocí břevna, zachránil Žichovice při dvou skvěle kopnutých přímých kopech a nedovolil hostům skórovat ani při několika dalších příležitostech. My jsme měli vstřelit druhý gól, ale v zaskončení trestuhodně selhali R.Beneš a Šiška. Drama tak pokračovalo až do závěrečného hvizdu rozhodčího Lukáše. Cenné vítězství jsme nakonec uhájili díky bojovnosti, Tomáši Čakrtovi a štěstí. Konečně.

Branka: vlastní, rozhodčí Lukáš, žk 4:1. diváků 80

Sestava: Čakrt 1 – Kubů 2, Frýzek 1, Barborka 2, Štěpán 2 – Tuček 3(74. Jiřík), Mourek 1, Šiška 3, Polan 3(85.Šumpík) – R.Beneš 3, Špírek 2