Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Hradešice 0 : 0, na PK 6 : 7

26. Srpen 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

Pro první zápas sezóny nemohl nový trenér Cimrhanzl počítat s dlouhodobě zraněným Janem Benešem, ani s Barborkou, Švehlou a Polanem. K nim po prvním poločase přibyla jediná žichovická letní posila Šedivý. Proti nepříjemnému soupeři až příliš mnoho komplikací hned v úvodu sezóny.

Během prvního poločasu se před pěknou kulisou nehrál fotbal, ale kopaná. Hosté měli navrch a Žichovice neprohrávaly jen díky výborným zákrokům Sládka. Světlých momentů domácích bylo poskrovnu. Jeden z nich přišel ve 20. minutě, kdy Robert Beneš trefil z přímého kopu břevno hradešické branky. Standartní situace pomáhaly domácím udržet se ve hře, rohový kop zakončoval hlavou Jiřík, ale brankář Hradešic byl připraven. První poločas tak skončil bez branek.

Ve druhém poločase se žichovičtí hráči snažili o kombinace po zemi, což vedlo i k šancím. Obraz hry se změnil, Hradešice sice hrozily z rychlých protiútoků, ale více ze hry měli domácí. Velké šance neproměnili po centrech Malého hlavičkující Špírek a Brož, brankář hostů zneškodnil i střely Pillera a Šišky. Největší příležitost pro domácí přišla v nastaveném čase. Centr Malého prošel podél brankové čáry až k Robertu Benešovi, který nedokázal dostat míč do prázdné branky Hradešic. Doklepnout ho z metru do odkryté branky mohli i další hráči, ti však místo toho signalizovali rozhodčímu hraní rukou hostujícího obránce.

V penaltovém rozstřelu se prvních šest střelců z obou stran nemýlilo (za domácí proměnili Šiška, Malý, Špírek, Frýzek, Jiřík a Brož). V sedmé sérii trefil Robert Beneš podruhé břevno a hosté se radovali z bodu navíc. S přehledem řídil pan rozhodčí Čermák, kterému na čarách pomáhali pánové Sirový a Petrželka. Zápasu přihlíželo 120 diváků.

Sestava Žichovic: Sládek 2 – Frýzek 3, Šedivý 3 (Piller 2), Mourek 3, Štěpán 3 – Brož 2, Malý 2, Jiřík 3, Šiška 3 – Špírek 2, R.Beneš 2 (hodnocení hráčů provedl redaktor Kickeru a zároveň nový vedoucí družstva Láďa Stulík)