Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Hradešice 1 : 7 (1 : 3)

20. Květen 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

Zmar žichovických fotbalistů snad tímto debaklem dosáhl vrcholu a teď už to může být jen lepší.  Zápas s Hradešicemi domácí absolutně nezvládli a vítězství hostů bylo zasloužené, i když jeho výše neodpovídá dění na hřišti.

Po patnácti minutách domácí prohrávali 0:3. Skóre se měnilo po krásném přímém kopu Nováka, nešťastném vlastním gólu Špírka a nedůslednosti domácí obrany, která nesmyslně spoléhala na postavení mimo hru. Poté domácí získali převahu a snížili hlavičkou Brože na rozdíl dvou branek. Další šance Malého, J.Beneše či Jiříka zůstaly nevyužity. Hosté však i při tlaku Žichovic nacházeli skulinky v domácí obraně a několikrát mohli svůj náskok navýšit.

První polovina druhého poločasu se odehrávala výhradně před brankou Hradešic a jen nemohoucnost domácích střelců udržela hradešickým náskok. Střely Malého a Šišky minuly branku, hlavičky Jiříka a Švehly se zastavily na brankové čáře či na tyči. Při tlaku domácích se zákonitě otevíraly okna v obraně a Hradešice jich beze zbytku využily. Skóre tak narostlo do v Žichovicích nevídaných rozměrů. Nám nezbývá než omluvit se domácím fanouškům a sáhnout si do svědomí.

Branky: Brož – Novák 3, Hlaváč, vlastní, Šmrha, Křesák, diváků 120, ŽK 1:2, rozhodčí Petrželka, Hájek, Hovorka

Sestava: Sládek – Špírek, Mourek, Frýzek, Brož (80.Jeřábek)- Šiška, Malý, Jiřík, R.Beneš – Polan (45.Švehla), J.Beneš