Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Měčín 1 : 2 (0 : 1)

6. Květen 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

Pozdě ale přece doplňuji pár obrázků a videí ze zápasu. Zaznamenal je pro naši potřebu Honza.Děkujeme.

http://manasarovar.rajce.idnes.cz/Mecin

0-1 , Beníkova pumelice, Čistý skluz ala LM, Márovo penalta, Lukášovo kreativní odkop, Lákání soupeře, Koša jako břitva, Chyby,chyby,chyby, Gjankovo technika a fair play, Pepa in, Beník out, Pepa in, Beník out2, Tentokrát ještě vedle, Tobylofsidetyblbe?, Tvrdej Beny

V dalším domácím zápase jsme doma přivítali Měčín a přestože tabulkové postavení nás favorizovalo, hosté si nakonec odvezli z našeho trávníku všechny body. Omluvou nemůže být absence klíčových hráčů Malého a Jiříka ani neprofesionální přístup delegovaného rozhodčího Brůhy, který na zápas “zapomněl” a nechal hráče i diváky čekat na začátek zápasu více než půl hodiny.

V prvním poločase se Žichovice snažily přehrát důrazného protivníka kombinační hrou. Barcelonské držení míče bylo sice divácky vděčné, avšak opět jsme selhali v koncovce. Několikrát jsme se dostali do nadějných situací, ale finální řešení gólových příležitostí jsme nezvládli. Špírek po zpětné přihrávce Štěpána těsně přestřelil, další průnik agilního Špírka skončil přesným centrem na R.Beneše, ale míč z jeho hlavy opět skončil mimo a po dalším centru Špírka sebral gól z hlavy Šišky hostující obránce. Když už rozvlnil síť J.Beneš, rozhodčí Brůha gól neuznal kvůli neexistujícímu postavení mimo hru. Hosté tak díky protiútoku zakončenému Čejkou odcházeli do kabin s jednobtrankovým vedením.

Druhý poločas přinesl křečovitou snahu Žichovic o vyrovnání, ale šance se rodily spíše na opačné straně hřiště a jen díky Sládkovi v domácí brance bylo stále o co hrát. Žichovičtí se snažili, ale hra se jim přestala dařit a tlak nepřicházel. Přesto jsme mohli vyrovnat, ale první hlavička Švehly skončila na tyči a druhá vedle. Pak jsme již nenašli sílu pro závěrečná nápor a hosté opět zásluhou Čejky zvýšili svůj náskok. Penalta v poslední minutě již znamenala pouze kosmetickou úpravu výsledku. Smolný zápas, ve kterém jsme se kromě absentujících hráčů museli vyrovnat i se zraněními Stulíka, Barborky a Honzy Beneše tak skončil výhrou Měčína, který nám tak v letošním ročníku sebral všechny body. Stále se však chceme poprat o nejvyšší příčky a už nebližší zápas v Přešticích mnohé napoví.

Branky: Špírek – Čejka 2
rozhodčí Brůha
ŽK 2:2
diváků 80
Sestava Žichovic: Sládek – Štěpán, Barborka (65.Švehla), Mourek, Frýzek, Brož – Stulík (20.Šiška), R.Beneš, Polan – Špírek, J.Beneš (70.Jeřábek)