Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Mochtín 3 : 2 (3 : 0)

18. Červen 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

V posledním zápase sezóny jsme si alespoň částečně napravili reputaci a rozloučili se s fanoušky vítězstvím. Prosazovali jsme se hlavně v prvním poločase, kdy se trefili všichni tři útočníci. Špírek využil konstruktivního odkopu levou holenošajtlí od Švehly a zakončil přesně k tyči, Robert Beneš se trefil krásně pod břevno a Jiřík obral o míč váhajícího brankáře hostí a skóroval do prázdné branky. Ve druhém poločase hosté ožili a brankové příležitosti se střídali na obou stranách. Mochtínu se podařilo snížit na rozdíl jediné branky, ale vyrovnat již nedokázali.

Slovo trenéra: V úmorném vedru domácí hráči utkání poctivě odmakali, po prvním výborném poločase, kdy jsme vedli již 3:0, jsme nechali hostům více prostoru a výsledkem bylo zbytečné snížení na 3:2. Jak se říká: konec dobrý – všechno dobré… takže děkuji všem hráčům za krátkou , ale hlavně dobrou spolupráci. Žichovický tým bude mít od léta nového trenéra Luďka Cimerhanzla , ml. ze Strakonic. Přeji mu hodně úspěchů !

Sestava: Sládek (46. Doubek)- Švehla ( 80. Mourek) , Frýzek, Jeřábek- Polan ( 60. Stulík), Malý, Šiška, Bjož- R.Beneš, Špírek, Jiřík

Diváci: 120