Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – STRÁŽOV 2 : 1 (0 : 0)

23. Září 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

V situaci, kdy jsme se v tabulce dostali tam, kde být nechceme, jsme proti Strážovu nastoupili bez J.Beneše, Malého, Švehly, Barborky a Šedivého, který odešel do Chanovic. Po bojovném kolektivním výkonu jsme však zaslouženě slavili první domácí vítězství.

Po nervózním začátku, kdy se hosté dostali do několika náznaků šancí, jsme dostali utkání pod kontrolu a kombinační hrou se dostávali do příležitostí, které jsme však tradičně zahazovali. Javorský vychytal dvě tutovky Roberta Beneše i samostatný únik Špírka. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu.

Ve druhém poločase jsme pokračovali v dobrém výkonu a konečně se prosadili i střelecky. Zdánlivě ztracený míč vybojoval Brož a jeho přihrávku před branku zúročil s pomocí tyče Robert Beneš. O čtvrt hodiny později se po přiťuknutí Jiříka dral do zakončení Polan, ale byl sražen v pokutovém území. Penaltu bezpečně proměnil Špírek. Hosté se snažili o zvrat a  byli blízko vstřelení kontaktního gólu. Několikrát však výborně zasáhl Čakrt, jednou ho na brankové čáře zastoupil Mourek a jednou nám pomohla tyč. Hostům se tak podařilo skórovat až z penalty v nastaveném čase. Po dlouhé době tak odcházeli diváci v Žichovicích z fotbalu spokojení s výsledkem, hrou i nasazením domácích hráčů.

Branky: 59.R.Beneš, 73. Špírek z PK – 90.Kološ z PK, rozhodčí Fanfule, Rubáš, Kastl, diváků 90, žk 2:1 (Brož, Frýzek – Denk)

Sestava Žichovic: Čakrt 1 – Piller 2 (80.Šumpík), Mourek 2, Frýzek 1, Štěpán 1 – Brož 1, Šiška 1, Polan 2 – R.Beneš 1, Jiřík 2 (88.Sládek), Špírek 1 (90.Doubek)