Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

BLOVICE – ŽICHOVICE 2 : 6 (0 : 5)

12. Květen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Velmi důležitý zápas na hřišti Blovic, které měly před zápasem v tabulce stejný počet bodů jako Žichovice, zvládli hosté výborně a po dlouhé době se v tabulce dostali ze sestupových pozic. O osudu zápasu rozhodla první čtvrthodina, kterou svěřenci trenéra Karla Krejčího (a dnes i asistenta Milana Koželuha) zvládli famózně.

Hned v první minutě využil chybnou rozehrávku nervózních domácích Hlaváč a po kličce brankáři zakončoval do prázdné branky. Další góly na sebe nenechaly dlouho čekat. V páté minutě skončil přímý kop Polana za zády překvapeného brankáře Blovic podruhé. Poté jedinkrát během prvního poločasu zahrozili domácí. Po dlouhém autu a trmě vrmě ve vápně dopravili míč za Rojíkova záda, ale gól kvůli postavení mimo hru platit nemohl. Na druhé straně se však se však střelou k tyči znovu prosadil Hlaváč a zvýšil náskok Žichovic. Po čtvrhodině bylo pro hosty ještě veseleji. Harant se prosadil přes oba domácí stopery, pohrál si s brankářem a znovu do prázdné brány zvýšil na 4:0. Žichovičtí kontrolovali hru a z protiútoků přicházeli další šance. Špírek netrefil prázdnou branku, ale mrzet ho to nemuselo. Ve 35. minutě totiž Robert Beneš z penalty zvýšil na pět nula. Do kabin tak domácí odcházeli s pětibrankovým mankem, které však odpovídalo dění na hřišti.

Po poločase hosté výrazně polevili a domácí se dostali více do hry.  Výsledkem jejich aktivity byla branka Rouse. Hosté na ni čtvrt hodiny před koncem odpověděli, když po skvělé akci Haranta zkompletoval hattrick Hlaváč. Blovice pak využily ještě jedné nedůslednosti v obraně Žichovic, ale branka Tymla již nic nemohla změnit na zasloženém vítězství Žichovic, které především v prvním poločase předvedly fantastický výkon a tentokrát i produktivitu.

Branky: Rous, Tyml – Hlaváč 3, Polan, Harant, R.Beneš, rozhodčí Kračmer, Vocelka, Liškutín, ŽK 1:1, diváků 80

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek Frýzek, Jiřík, Štěpán (60.Piller) – Harant, R.Beneš, Polan (60.Šiška), Bálek (75.Jeřábek), Špírek (60.Brož) – Hlaváč