Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SK ZČE PLZEŇ B – ŽICHOVICE 0 : 1 (0 : 0)

2. Duben 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Po čtrnácti dnech jsme znovu nastoupili k boji o mistrovské body na půdě celku z horní poloviny tabulky, který nás navíc na podzim krutě vycvičil. Trenér Krejčí tentokrát nemohl počítat s nemocnými Barborkou a Harantem, přesto jsme si nakonec po dramatickém závěru odvezli z Plzně zasloužené vítězství.

Domácí měli po celý zápas míč častěji na kopačkách, ale za devadesát minut se dostali jen do třech šancí. My jsme trpělivě čekali na své možnosti k rychlým protiútokům, ale v prvním poločase nás často brzdila nepřesnost. Před oběma brankami se tak něco dělo jen při standartních situacích. V první půli však gól nepadl.

Po poločase jsme byli aktivnější a měli mnoho možností ke vstřelení branky z protiútoků či standartních situací. Nadějné možnosti jsme však nedotáhli do konce a domácí nás za to mohli potrestat. Deset minut před koncem trefil domácí útočník břevno naší prázdné branky a o chvilku později ho v jasné šanci vychytal Rojík. Když už se oba celky smiřovaly s remízou, vybojoval míč na polovině hřiště Robert Beneš, uvolnil Hlaváče a po jeho centru konečně prolomil naší střeleckou smůlu Špírek.

Sestava: Rojík – Piller (87. Novotný), Frýzek, Jiřík, Štěpán – Brož, Šiška, Bálek, Polan (65.Špírek) – R.Beneš, Hlaváč