Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Horažďovice B – Žichovice 2 : 4 (2 : 1)

25. Srpen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

V prvním mistrovském zápase nové sezóny se tým Žichovic představil na hřišti nováčka soutěže v Horažďovicích. Domácí posíleni o několik hráčů “A” týmu nakonec za stálého deště, ale před velmi pěknou návštěvou, neuspěli a všechny body putovaly do Žichovic.

Horažďovičtí vstoupili do zápasu aktivně, ale šance se rodily spíše na opačné straně hřiště. Střelu Haranta ještě s námahou Macoun vyrazil, ale na dorážku Hlaváče po rychlé akci Honzy Beneše již nedosáhl. Hosté se po úvodní brance uchýlili ke stereotypnímu nakopávání míčů a domácí po zásluze do poločasdu otočili skóre. Nejdříve Mičkal dorazil střelu Michala Formana a poté po faulu Brože na Mičkala proměnil penaltu Jakub Forman.

Ve druhém poločase však na hřišti dominovalo pouze jedno družstvo. Žichovice čekaly na příležitosti z rychlých protiútoků a ty zákonitě přišly. Po faulu na Hlaváče proměnil penaltu Šiška a vyrovnal. Tentýž hráč po přihrávce střídajícíhi Špírka proměnil další rychlou akci ve vedoucí gól hostů. Čtvrtý gól přidal po přihrávce Haranta do prázdné branky Hlaváč. A mohly přijít i další branky v domácí síti, ale to by se Špírek musel na zápas připravovat jinde než na Hiphop campu. Hosty to však mrzetr nemuselo. Z Horažďovic se totiž odvezli zaslouženou výhru.

Záznam zápasu k vidění na http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/25377-FK-Horazdovice-Zichovice-IB-tr.htm

Branky: Mičkal, Forman J. – Hlaváč 2, Šiška 2

Sestava Žichovic:  Rojík – Mourek (85.Štěpán), Jiřík, Frýzek, Brož – Harant, Beneš R., Šiška, Bálek (85.Jeřábek), Beneš J. (46. Špírek) – Hlaváč