Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

LETNÍ PŘÍPRAVA

23. Červen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

START – PA 19.července 18.00 ŽICHOVICE

Tréninky – středa, pátek 18.00

Trénink-léto 2013

Přípravné zápasy:

SO 20.7.  10.00 Žichovice – Bělčice 3:2 (1:1)

První přátelský zápas se soupeřem, který skončil na 6. místě jihočeské skupiny 1.B třídy a v den zápasu končil soustředění v Žichovicích, nepřinesl žádnou závratnou podívanou, ale pro trenéry obou týmů byl určitě přínosný.

branky Špírek 2, Jeřábek, sestava: Doubek – Mourek, Šiška, Frýzek, Štěpán – Beneš J., Šinál, Bálek, Harant, Denis – Špírek (střídali Švehla, Brož, Jeřábek)

NE 28.7. 18.00 Mochtín – Žichovice  1 :2 (0:1)

Na hřišti týmu, který postoupil do 1.A třídy jsme ve velkém horku sehráli vyrovnaný zápas, ve kterém jsme byli lepší v koncovce.

Branky Hlaváč 2, sestava: Rojík – Brož, Jiřík, Jeřábek, Štěpán – Harant, R.Beneš, Bálek, Šiška, Špírek – Hlaváč (střídali J.Beneš, Mourek, Denis, Nelu)

SO 3.8.  17.00 Svéradice – Žichovice 0 : 2 (0:1)

Na hřišti účastníka 1.A třídy jsme sehráli takticky velmi dobrý zápas a zaslouženě vyhráli. I hráči širšího kádru dokázali, že s nimi trenér může počítat.

Branky: Špírek, Šiška, sestava: Rojík – Brož, Frýzek, Jiřík, Štěpán – J.Beneš, Šiška, Jeřábek, R.Beneš, Špírek – Švehla

pozn. vzhledem k tomu, že jsme v extrémním horku museli odehrát zápas v jedenácti lidech, tak to i ti “omluvení” mají za kilo (Hlaváč-slučák Vimperk, Šinál-generálka za Klatovy, Polan-vydělává miliony, Piller-práce, Mourek-soukromá akce, Harant-výlet do Německa, Doubek-dovolená, Bálek-láska na Lipně)

ST 7.8. 17.30 Nepomuk – Žichovice  5 : 4 (0:0)

Po bezbrankovém poločase se ve druhé půli hrálo pro diváky a výsledek tomu odpovídá. Nováček krajského přeboru byl nakonec o gól lepší. Žichovice tak po dlouhé vítězné sérii našly přemožitele.

Branky: Šiška 2, Šinál, Špírek, sestava: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Štěpán – Harant, R.Beneš, Šiška, Šinál, Špírek – Hlaváč (střídal Polan)

SO 10.8. 17.00 Sousedovice – Žichovice  1 : 1 (1:0)

V další přípravě jsme se ve velmi kombinované sestavě dlouho nedokázali prosadit. O remíze rozhodla až povedená spolupráce stoperů Mourka a Jiříka.

Branka: Jiřík, sestava: Rojík – Bálek, Mourek, Jiřík, Hanzlík – Harant, R.Beneš, Šiška, J.Beneš, Samek – Špírek

SO 17.8. 17.00 Kdyně – Žichovice ZRUŠENO

 

NE 25.8. 15.00 první mistrák Horažďovice  B – venku

 

Pouťový turnaj v malé kopané

Děkujeme za účast a pěkné sportovní výkony. Gratulujeme vítězům a těšíme se na další ročník.

POŘADÍ:

1. FC Volenice 2013  

2. Skaláci 

3. Hartmanice

4. Atom Černobyl 

5. Krejčí team