Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

PAČEJOV – ŽICHOVICE 0 : 3 (0 : 1)

9. Červen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Po čtrnáctidenní pauze nám k vítězství v Pačejově stačil jen průměrný výkon. Akce domácích většinou končily daleko před naší brankou a ani nám se hra z počátku příliš nedařila. Přesto jsme získali územní převahu a začaly přicházet i šance. Polan z malého vápna vysoko přestřelil a Hlaváč ze stejného prostoru pouze nastřelil domácího brankáře. Do vedení jsme se dostali až v závěru poločasu, kdy akci Haranta a Šišky zakončil do prázdné branky Hlaváč.

Ve druhém poločase měli míč častěji na kopačkách domácí, vytvořili si i několik příležitostí, ale jasné šance se rodily před domácí brankou po našich rychlých protiútocích. Nejdříve Hlaváč nezakončil do prázdné branky, ale pak se prosadili střídající hráči. Špírek krásnou střelou  angličanem zvýšil na dvoubrankový rozdíl a v závěru pečetil naše vítězství povedenou ranou Piller.

Přijďte se podívat na naše poslední dva zápasy, ve kterých hostíme ve čtvrtek 13.6. od 18.00 hodin Dlouhou Ves a v sobotu 15.6. od 15.00 hodin Měčín. Zápasy budou zajímavé i proto, že oba tyto celky bojují o barážovou druhou pozici. My se včšak budeme snažit o vítězné loučení se sezónou, v  jejíž jarní část se nám zatím velmi daří.

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Frýzek, Jiřík, Brož – Harant (75. Piller), Beneš R., Bálek, Šiška, Polan (60.Špírek) – Hlaváč