Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

PAČEJOV – ŽICHOVICE 1 : 0 (0 : 0)

5. Říjen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Okresní derby Žichovice nezvládly a po zásluze odjely z Pačejova bez bodu. Bylo to poprvé po dvanácti soutěžních zápasech, ve kterých žichovičtí bodovali.

Domácí byli od úvodních minut důraznější a hráli s větším zápalem než znuděně působící hosté. Přesto mohli jít Žichovice do vedení. Po přihrávce Špírka Šiška v jasné šanci těsně minul Bořovu branku a po průniku Haranta se na malém vápně neprosadil Špírek. Pak rozhodčí Kafka vyloučil za kritiku své osoby domácího matadora Lávičku, ale paradoxně tím pomohl spíše domácím. Ti byli po zbytek poločasu aktivnější a s podporou místy fanatických diváků si vytvořili i několik nadějných pozic. Poločas však skončil bez branek.

Ve druhém poločase se hosté snažili o kombinaci, ale nedařilo se jim takřka nic. Udeřilo tak na druhé straně. Rozhodčí pustil důrazný souboj Kubáně s brankářam Rojíkem a domácí útočník zakončoval do prázdné branky. Žichovice mohl dostat do hry střídající Honza Beneš, ale jednou branku netrefil a podruhé jeho slabý pokus zlikvidoval Boř. V závěru se síly na hřišti vyrovnaly, po druhém žlutém faulu byl vyloučen i hostující Bálek. Žichovice si v poslední desetiminutovce vytvořili několik závarů v domácím pokutovém území, ale Pačejov si výhru bez větších problémů pohlídal.

Branka: Kubáň, rozhodčí Kafka, diváků 100

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Brož – Harant, Šiška, Bálek, Beneš R. (46. Beneš J.), Špírek (65. Samek) – Hlaváč

Tréninky tento týden – úterý a pátek od 17.00 hodin