Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽÁKAVA – ŽICHOVICE 3 : 5 (2 : 2)

4. Září 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na skvěle připraveném náhradním hřišti domácích ve Zdemyslicích se odehrál zajímavý zápas, ve kterém na obou stranách dominovaly ofenzivy. Koneckonců tak by to mělo vypadat, i když oba trenéři si dnes nad obranou hrou svých týmů mohli hlavy ukroutit.

Žichovice se do vedení dostaly zadarmo, když domácí stoper dal malou domů do protipohybu brankáře. Vzápětí vedli hosté 2:0 poté, co přihrávku Špírka doklepl z malého vápna Šiška. Další šance však hosté neproměnili a jak vedení snadno získali, tak o něj i snadno přišli. Odkop Jiříka se od útočníka domácích odrazil až za Rojíkova záda a pak domácí předvedli zbraň, kterou většinou hrozí spíše Žichovice. Po rychlém protiútoku bylo srovnáno.

I do druhého poločasu vstoupili hosté lépe a brzy se dostali znovu do vedení po pohotové střele Šišky. Domácí však znovu vyrovnali. Z nevinně vypadající akce se zrodila gólovka, kterou Rojík vyrazil, ale na dorážku již nestačil. O výhře Žichovic se rozhodlo v poslední desetiminutovce. Jiříkův gól po standartní situaci ještě pro údajný ofsajd neplatil, ale ten samý hráč se prosadil o chvilku později po výstavní přihrávce Mourka. Zaslouženou výhru hostí pečetil v nastaveném čase Brož.

Branky: Hostačný, Smazal, Soukup – Šiška 2, Jiřík, Brož, vlastní, rozhodčí Prokeš

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Brož – Harant (60. Beneš J.), Bálek, Beneš R., Šiška, Špírek (46. Hlaváč) – Šinál (85. Štěpán)