Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

PŘEŠTICE B – ŽICHOVICE 3 : 5 (3 : 1)

13. Říjen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Žichovice vstoupily do zápasu v Přešticích aktivně a přehrávaly domácí posílené o čtyři hráče prvního týmu. Své šance však neproměnili Hlaváč, ani nový muž v sestavě Žichovic Butnaru. Domácí svou první návštěvu v pokutovém území Žichovic využili ke skórování, nejlépe se zorientoval Švarc. Hosté vyrovnali poté, co Butnaru obral o míč stopera Rajcharta a zakončil svým prvním gólem v novém dresu do prázdné branky. Žichovice ve zbytku poločasu herně nezaostávaly, ale díky dvěma hrubkám v obraně šly do šaten s dvougólovým mankem.

Úvod druhého poločasu na nějaký zvrat nevypadal, ale poslední půlhodinu proměnili žichovičtí v gólovou exhibici. Nejdříve Roberta Beneše vychytal domácí Růžička, ale na hlavičku Hlaváče po výborné standartce Samka již neměl nárok. Čtvrt hodiny před koncem vyrovnal po další standartní situaci z velkého úhlu Jiřík. Vzápětí šel důrazně za míčem Hlaváč, domácí brankář ho trefil do hrudi a pak již jen sledoval, jak míč míří za jeho záda. V posledních deseti minutách domácí díky důrazu a standartním situacím zatlačili hosty do defenzívy, ale poslední slovo měl dobře hrající Šinál, který zakončoval do opuštěné branky, protože brankář Růžička se vysunul na poslední přímý kop před branku Žichovic. I pro něj to byl první gól v žichovickém dresu. Zápas výborně řídil František Cihlář z Horšovského Týna.

Branky Žichovic: Hlaváč 2, Butnaru, Jiřík, Šinál

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Samek (85. Bálek) – Špírek (55. Štěpán), R.Beneš, Šiška, Šinál, Butnaru – Hlaváč

Téninky tento týden – STŘEDA 17.15 a PÁTEK 17.00