Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ST.SMOLIVEC – ŽICHOVICE 2 : 0 (1 : 0)

9. Listopad 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Žichovicím se ani na pátý pokus nepodařilo porazit tým ze Starého Smolivce. Na malém bahnitém hřišti se spíš bojovalo než hrálo, ale to hosty neomlouvá, protože s ničím jiným se nedalo počítat.

Hosté zaspali první desetiminutovku a domácí se zaslouženě dostali do vedení zásluhou Procházky. Žichovice pak přebraly iniciativu a dostaly se do nejméně deseti výhodných střeleckých pozic, ale v zakončení chyběl důraz, přesnost či štěstí Hlaváčovi, Špírkovi, Harantovi, Šiškovi, R.Benešovi i dalším.

Pokud první poločas ještě snesl jistá měřítka kvality, o hře po přestávce se to tvrdit nedá vůbec. V nakopávané si hosté vytvořili jedinou šanci, kterou Hlaváčovi zlikvidoval domácí brankář. Oživit hru se nepodařilo ani trenéru Krejčímu, protože střídání ke zlepšení výkonu nevedla. Korunu všemu nasadil Šiška deset minut před koncem, když přesně přihrál domácímu Procházkovi na druhý gól.

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jan Jiřík , Frýzek, Brož (50.Štěpán) – Harant (60.J.Beneš), R.Beneš, Bálek (70.Samek), Šiška, Špírek (80.Josef Jiřík) – Hlaváč

POSLEDNÍ TRÉNINK – PÁTEK 16.00 HOD.