Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŠTĚNOVICE – ŽICHOVICE 0 : 0 PK 3 : 5

26. Říjen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ve Štěnovicích žichovičtí proti týmu svého hráče Jardy Malého odehráli dobrý zápas a jejich výkon ve finále stačil na zisk dvou bodů, což zhruba odpovídalo dění na hřišti.

V prvním poločase se hrál otevřený fotbal, jehož výsledkem byly šance na obou stranách. Domácí se do velké příležitosti dostali po rohu Žichovic, kdy jejich rychlý protiútok skončil těsně vedle branky hostí. Žichovice zahrozily střelou Šišky z velké dálky, kterou s námahou vyrazil Stuchl. Síť po standartní situaci rozvlnil Brož, ale gól nebyl uznán kvůli postavení mimo hru. Do dobrých pozic se dostali i Butnaru a Honza Beneš, ale domácí obrana odolala. V samém závěru poločasu neudržel Rojík balon a střelu domácích vyhlavičkoval z prázdné branky Hlaváč.

Ve druhém poločase si domácí gólovou šanci nevytvořili. Žichovice měly skórovat přinejmenším dvakrát. Skvělou akci Haranta a Hlaváče však zakončil střelou mimo Butnaru a sám před brankou zaváhal i Špírek, který neprostřelil domácího brankáře. Do dvou šancí se prosadil i Robert Beneš, ale branku vždy těsně minul. Z územní převahy tak hosté branku nevytěžili a rozhodovalo se až v penaltách. Za hosty se nemýlili Jiřík, Šiška, Frýzek, Špírek a Robert Beneš. Žichovice si tak připsaly zasloužený bod navíc a zůstaly v čele tabulky.

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Brož – Harant, Šiška, R.Beneš, Butnaru (60.Špírek), Samek (20.J.Beneš, 80.Bálek) – Hlaváč