Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – DLOUHÁ VES 1 : 1 (1 : 1) na PK 4:3

29. Září 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ani ve třetím domácím zápase se Žichovicím nepodařilo naplno bodovat. Důrazně hrající hosté si minimálně bod zasloužili, domácím k vítězství nemohl stačit jen dobře zvládnutý úvod. Žichovické hře už nějakou dobu chybí lehkost, celkový projev srážejí žákovské chyby a touha po vítězství není taková, jako třeba v jarních zápasech. Dnes se všechny tyto faktory ukázaly naplno, a tak domácí mohou být za dva body vděční.

V úvodních dvaceti minutách mohli žichovičtí zápas rozhodnout, ale nestalo se. Výsledkem drtivého tlaku bylo jen jednobrankové vedení, které z penalty zajistil Šiška. Po standartních situacích hosté dvakrát vykopávali míč z prázdné branky a několikrát je podržel brankář. Hlaváč pak ještě postupoval z poloviny hřiště sám na brankáře, ale nějakým nedopatřením nedostal míč do branky, ale k rohovému praporku, a tím pro dnešek fotbal ze strany Žichovic skončil. Hosté se osmělili a začali zaměstnávat Rojíka především z brejků a standartních situací. Několikrát neuspěl Švec, vyrovnal však Hubený, který byl nejdůraznější v šestnáctce Žichovic.

Pro druhý poločas se spíš než fotbal hodí slovo kopaná a to doslova. Hosté byli důraznější, často jim bylo jedno zda zasáhnou míč či soupeře a rozhodčí k plynulosti hry také příliš nepřispěl. Takže jen ve zkratce. Hosté asi měli vyhrát a o tom, že nevyhráli rozhodl minisouboj Páleník – Rojík, ve kterém byl vždy domácí brankář lepší. Paradoxně mohl v poslední minutě rozhodnout domácí Robert Beneš, ale jeho pěknou střelu zneškodnil hostující brankář. V penaltách rozhodla šestá série o tom, že bod navíc zůstal v Žichovicích.

Tréninky tento týden – úterý a pátek v 17.30.

Branky: Šiška – Hubený, rozhodčí Fanfule, Maroušek, Černý, delegát Langmajer, diváků 140

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Štěpán – J.Beneš (60. Brož). Šinál, R.Beneš, Šiška, Špírek (46. Harant) – Hlaváč