Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – DLOUHÁ VES 2 : 0 (0 : 0)

13. Červen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ve čtvrteční dohrávce přivítaly Žichovice před velmi pěknou návštěvou souseda z Dlouhé Vsi. Hosty motivovala vidina druhého místa v tabulce, domácí snaha prodloužit úspěšnou sérii a oplatit Dlouhé Vsi drtivou porážku z podzimní části. V kvalitním zápase nakonec uspěli domácí.

V prvním poločase domácím příliš nefungovala záloha a hosté z Dlouhé Vsi měli po většinu času navrh. V jejich největší šanci však Páleníka skvěle vychytal Rojík. Domácí měli tři jasné příležitosti ke skórování, ale v prvním poločase jim nebylo přáno. Nejdříve na centr Haranta nedosáhl na malém vápně Hlaváč. Ten se posléze změnil v nahrávače, ale Robert Beneš před úplně prázdnou brankou jen vystrašil daňky v nedaleké oboře. A nakonec Jiřík po Polanově rohu koníčkem těsně přestřelil. Poločas tak skončil bez branek.

Po přestávce domácí přidali a získali převahu. Tu korunoval v 55. minutě krásnou střelou do šibenice Robert Beneš. O deset minut později se po dlouhém autu Brože prosadil Šiška a domácí vedli o dvě branky. Snahu hostů o korekci výsledku zbrzdil Krůs, který za faul na pronikajícího Hlaváče putoval rovnou pod sprchu. Žichovice si tak připsaly v jarní části sezóny další cenný skalp. Přijďte se podívat na naše jarní loučení v soboru 15.6. od 15.00, kdy přivítáme Měčín.

Branky: R.Beneš, Šišky, rozhodčí Hovorka, ČK 0:1 (77.Krůs), diváků 150

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Brož (80.J.Beneš) – Harant, Bálek (25.Špírek), R.Beneš, Šiška, Polan (48.Štěpán) –  Hlaváč

Trénink-jaro 2 2013