Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – LOSINÁ 1 : 0 ( 1 : 0 )

19. Květen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

V dalším důležitém záchranářském boji přivítaly Žichovice na domácím hřišti  tým Losiné, se kterým dlouhodobě nemají zrovna nejlepší bilanci. Dnešní zápas připomínal  předchozí domácí zápasy Žichovic. Tlak domácích, množství šancí, ale nervy až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Nakonec ale již počvrté během jarní části sezóny rozhodl o vítězství Žichovic jediný gól.

Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně a odměnou jim byl gól hned v úvodních minutách zápasu. Brankář Losiné Kreuzman vychytal v jasné šanci Špírka, ale proti dorážce Hlaváče byl již bezmocný. Na rozdíl od zápasu v Blovicích však žichovičtí neudrželi vysoké tempo zápasu a nepřidali další branky. Šance si však vytvářeli. V té největší zabránil Harantovi ve skórování zázračným zákrokem brankář hostí. Losiná byla v útoku bezbranná a do kabin si tak domácí odnesli jednobrankový náskok.

Ve druhém poločase hosté přidali, ale na jednu jejich příležitost, kterou zlikvidoval Rojík, odpověděli Žichovice několika příležitostmi. Největším smolařem byl Harant, který dvakrát v dobré pozici přestřelil. Špírek před prázdnou brankou nedosáhl na přihrávku Hlaváče, dvě hlavičky Jiříka odvrátili hosté z brankové čáry,  Beneš z přímého kopu neprostřelil zeď a Brož hlavou těsně minul. Zasloužené vítězství Žichovic tak nakonec bylo jen jednobrankové.

Branka: Hlaváč, rozhodčí Čermák, diváků 120

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek (46.Šiška), Jiřík, Frýzek, Štěpán – Špírek (85.Piller), Beneš R., Bálek, Polan (75.Brož), Harant – Hlaváč